Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma topanky La sportiva

Rasto

neviem ako su na tom vyssie modely, ale ja som bol dost sklamany. mal som najprv LS Himalaya, nez som ich rozchodil trvalo to dlho a bolo to velmi bolestive. potom uz boli celkom pohodlne, ale ked som nemal obute specialne hrube ponozky za 700sk, tak mi po 2-3 hodinach spravili otlaky, ked som tie ponozky mal tak az po takych 4-5h. a to aj pri preventivnych leukoplastoch. pritom pri skusani v obchode sedeli vyborne. navyse napriek poctivemu kremovaniu premokali, celodenny dazd alebo napr. rokliny slov. raja kde treba obcas stupit trochu do potoka nezvladali. na snehu boli mokre okamzite. kamarat mal LS Nepal, premokali trochu pomalsie ale inac na tom bol v podstate rovnako - hlavne s otlakmi. po 3 rokoch som mal zodratu podrazku a stal som pred dilemou - vymenit podrazku alebo kupit nove? rozhodol som sa pre nove - Meindl Island, nelutujem. nebolo ich treba vobec rozchadzat, nikdy ziaden otlak, premoknu iba po niekolkych hodinach brodenia v snehu, inac nikdy. navyse po 4 rokoch su na tom podstatne lepsie ako tie LS po 3 rokoch. uz by som sa k LS nevratil - robia vyborne lezky, ale vibramy podla mna nie. a to som ich videl uz dost vela.

Lubo

Ja mam nove LaSportiva Trango Micro EVO.
Taktiez Made in Italy. Zatial som s nimi spokojny, no nemozem hovorit o skusenostiach s kvalitou, kedze som v nich nestihol toho moc este pobehat.

Bikemartin

Mam LaSportiva Nepal Trek EVO GTX. Jedina nevyhoda - vysoka cena. Po 3 mesiacoch v J. Amerike Meindl Himalaya - praskla koza, Garmont Pinnacle - na spicke uplne predrata ochranna guma, LaSportivam nic nieje (len nepatrne odlepena ochranna guma na jednom mieste). Podrazka dost opotrebovana, ale na 90% je asi vymenitelna. Kvalitne spracovanie, vyborne snurovanie, vyberatelny jazyk, made in Italy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum