Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Via Ferraty v Tatrách

Turis

Lubo, dobré nápady. A to s tými horskými vodcami je to si myslíš že až také zlé? že si medzi seba nepustia "konkurenciu"? A čo tak prepojiť Východnú Vysokú so Slavkovským štítom cez Bradavicu? Myslím že by to bola oblúbená hrebenovka...ale je to samozrejme len ilúzia:)

Turis

Funttomas díky, ale tam sa prebera hlavne to, že či už neakú tu ferratu na Slovensku máme a potom sa tam polemizuje čo vlastne ferraty sú:) ale tak rad by som vedel niečo bližšie k téme, ktorú som napísal.

Lubo

Urcite by z bezpecnostneho hladiska ani hladiska ochrany prirody nebolo problemom spravit ferratu na Gerlach a na Lomnicak. Avsak tento projekt by tvrdo konkuroval horskym vodcom, ktori urobia vsetko (a to myslim vskutku doslova), aby sa to nezrealizovalo. Dalej by napr. mohlo ist o relativne pohodovy vystup na Vysoku. K pripadnym dalsim terenom sa prilis vyjadrit neviem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Svatopluk k článku: Kolkáreň Drienčany Dobrá správa pre putujúcich týmto zabudnutým krajom. V Drienčanoch sú drevené sochy, možno od rovnakého autora ako Jánošík na Klenovskom Vepri.

nová téma