Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma OBUV

Bacaardi

no uvitam jeho nazor... co sa tyka reklamacie, aj la sportivy sa mozu "pokazit". ak porovnavam kvalitu tak trezeta je neporovnatelna s raichle. tak ako asi Bata so scarpou:-) (to som trochu prehnal, ale na ukazku...)

Lubo

K tomu by nieco mohol povedat MisoM, tusim reklamoval po nie velmi dlhom case prave Raichle.

Bacaardi

ondro, to mi vysvetli, preco raichle nic moc... ked som si uz vysnival:-)

Rokosny

a co hovorite na obuv ECCO ma s nou niekto skusenosti....???

Ondro_RK

...ešte aby som iba značku KAYLAND nechválil, vynikajúci výrobcovia (čo ma teraz napadnú) sú, už aj tu spomínané niektoré značky, teda podľa mňa okrem KAYLAND:
La Sportiva, Scarpa, Lowa, ale aj Trezeta, Hanwag, Meindl tiež celkom ujde, ale Raichle nič moc podľa mňa ;-)

Ondro_RK

--> sliver,
tak to je bomba cena, ja som ich kúpil v akcii za 5.500,- SK. Na Slovensku sa už budú pravdepodobne iba dopredávať, pretože na stránke výrobcu som ich už v ponuke nevidel. To že sú viac prešívané nie je vôbec ich mínusom - napokon majú membránu eVENT, sú relatívne ľahké, keďže nie sú celokožené - lepšie prepúšťajú naakumulované teplo s topánok, proste sú to špičkové topánky od svetovo uznávaného výrobcu do podmienok aké potrebuješ. Sú určené na celoročnú turistiku, vrátane VHT. Môžeš si popozerať moju tvorbu vo fotogalérii, čo všetko som v tejto obuvi pochodil:
hiking.sk/…/sluzby-galeria.ht…
Samozrejme pre tú správnu obuv pre Teba sa budeš musieť rozhodnúť Ty sám...

Sliwer

este doplnim, ze sa chcem zamerat na spomenute dve znacky aj napriek odporucaniu KAYLAND Titan K kvoli dost znacnemu presivaniu tejto topanky a ja by som bol skor pre celokozenu, co najviac v jednom kuse..aj tak Vdaka a snad v dalsej diskusii si zasa vymenime skusenosti..

Sliwer

--> Ondro_RK..
Tebou odporucane KAYLAND Titan K som nasiel v Outlet predajni TREKlandu na Vajanskeho nabrezi v Bratislave za 4.490,-. Mali tam aj ten oranzovy model a aj ten cerveny, ktory mal este dodatocne oznacenie New..(cena bola zhodna)..Len tak pre informaciu..zaroven dakujem vsetkym za podnety a zameriam sa asi na znacku Meindl, alebo Raichle. Skoda len ze v Ahoj, v prirode a v HUDY maju teraz taky maly vyber.

Lubo

Presne ako vravi Lucki + problemy mozes mat pri akejkolvek znacke a tu je dolezity najma postoj a reputacia predajcu pri vybavovani reklamacii.

Lucki

Bacaardi> ak je to rovnaka kategoria, tak scarpy budu urcite drahsie, nakolko scarpa patri na top obuvoveho rebricka, ale raichle tiez nie su zle.
kazdopadne by som neriesil znacku, ale nechal si poradit v obdhode a potom vyberal podla toho co sadne.

Bacaardi

ja by som pridal len ze videl som scarpa topanky za tu cenu. a tusim, ked pridas tisicku tak mas raichle spickovu obuv.

Lubo

Rokosny, nejako za ti zasekol caps lock
urcite si nechcel kricat na nasom fore, ze :-)

Rokosny

ak mam poradit tak NIKDY DACHSTEIN !!! MAM SKUSENOST S TOUTO OBUVOU TIEZ MA ZAUJALA A NAPOKON ZA JEDEN LETNY TRAMPIK AJ SKLAMALA ... ROZPADLI SA MI PO DVOCH TYZDNOCH !!! NIECO NENORMALNE ...AK MAM PORADIT THAK LA SPORTIVA , HANWAG , ALEBO ECCO...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov