Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Valašské Meziříčí – Tesák – Zlín

Diskusná téma K článku: Valašské Meziříčí – Tesák – Zlín

Pôvodne sme mali ísť do Jeseníkov, no na dva dni sa mi to videlo veľa cestovania a tak sme navštívili kopce za humnami – Hostýnsko-vsetínsku hornatinu. Vymyslel som štart a cieľ, ale pre zaneprázdnenosť v práci som pátranie po zaujímavostiach v okolí trasy nechal na Milana. Úlohy sa zhostil výborne, ani sme všetko nestihli vidieť. Počasie bolo až príliš hrejivé. Vander v takej horúčave si nepamätám. V sobotu ráno sme sa presunuli autom zo Skalice do Hodonína a vlakom do Valašského Meziříčí. Zľavy na železnici môžeme naším susedom len závidieť.

Miroslav Svitek

Nie, ja som rodený Bratislavčan a mimo vojenčiny som nemal inde ani trvalý, či prechodný pobyt.

Palo Čupr

Kdysi byl nějaký Miro Svitek ze Skalice v Hodoníně v horooddíle.Nejsi to ty?

David Š.

Pěkně si to napsal. Shodou okolností jsou to moje oblíbené trasy na biku a tou cestou z Valmezu vede bikemaraton Drásal (115 km). Zrovna v pondělí jsem jel z Rajnochovic přes Kelčák na Tesák a dále do Holešova. Jen ten sjezd z Jehelníku na Tesák je čím dál drsnější:-)

Pafi

Pekné čítanie, H. vrchy sú fajn, hoci tie hice taktiež nemusím. V zime na bežkách je tá trasa parádna. Pekné, že si všímate aj tých detailov, napr. hraničné kamene, čo mnohým uchádza. Je ich tam neúrekom, hlavne HB ako aj HL.
Vďaka za pripomenutie takmer domoviny:-)

Boro

Človeče, ja už v tých horúčavách ani nechodím, Fakt mi to už nerobí dobre. Ale trasa móc fajná.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum