Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Divokosť roklinky Vyvieranie

Diskusná téma K fotke: Divokosť roklinky Vyvieranie

V nedávnom čase inverzií som sa rozhodol okúsiť čaro zastrčenej dolinky Vyvieranie. A tá ma teda rozhodne nesklamala. Kombinácia skalného terénu s popadanými stromami vytvárala miestami poriadne divokú a napätú atmosféru. Akoby som kráčal kamsi do temného Mordoru.

Daulagiri

Nsvetozarov: veru atmosféra bola tajomná a parádna. No asi ťa sklamem, lebo z Pustého som si všimol čerstvé rúbanisko pod Krakovkou tu: mapy.hiking.sk/?x=19.62656… Priznám sa že mi bolo do plaču.
Meky ja som tu bol konečne prvýkrát no nie posledný. A užíval som ten kľud, lebo prechod mi trval asi 2 hod. No počasie bolo na prd, takže na Pusté sa nebolo prečo hnať.
Tomáš: pár mostíkov aj retiazok tam už je, našťastie všetko malé a nešpatiace krajinku.

FunTTomas

Maťo: boli už dokončené nové mostíky cez potok?

Meky

Túto dolinku doslova zbožňujem.Je tam kĺud,tajomno,v lete Vám poskytne osviežujúci chládok.Oplatí sa tadiaľ ísť veľmi,veľmi pomaly.Nie kvôli opatrnosti(aj keď aj to),ale aby ste vnímali tú krásu vôkol,tú atmosféru.Vlastne tak ako to píše aj Maťo :)

Nsvetozarov

Veľmi pekné - také tajomné, ba až strašidelné, ako niekde v džungli, kde ešte predtým nikto nebol. Len dúfam, že sa táto oblasť vyhne holorubom, keďže holorubománia už zachvátila takmer celé Nízke Tatry, bohužiaľ.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok