Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nech sa Vám všetkým tak rok vydarí

Adina

dik :-) ... pohlad tu je obmedzeny budovou zprava, nedalo sa panoramu, ale ja by som to ani nedokazala urobit, az taky macher niesom :-)

Tidoj

To je mi jasné, Adina, určite som pochopil. Celá diskusia je od spomenutia toho LB (žiaľ) tak trochu mimo teba a tvojej fotky, len ja som nevedel byť explicitnejší, tak som to napísal takýmto prehnaním.
Ale už dosť!, fotografia je výborná, stále znova si ju pozerám. Strašná škoda, že to nie je panoráma s pohľadom aj na mesto.

Adina

ale tu sa nik nestazuje na ten 1b za fotecku. To si asi nepochopil. Ked sa fotka nepaci, tak sa nepaci a nik nad tym nebude truchlit. A uz vobec nie ja :-).

Tidoj

No nehnevajte sa, to je ale vrchol! Ako si to len dovoľuje, že sa mu iba za 1b páči to, čo celý kolektív schválil na 5b?! Čo si už dnes ľudia nedovolia... Rozštvrtiť a povesiť na strom!

Aďo.4

ladislav bonita ohodnotil túto fotku 1 bodom,preto ten príspevok od nsvetozarova...

Muska

Adina zo španielčiny "la isla bonita" by mal byť krásny ostrov :)

Lubo

Ad Bonita:
Tiez nerozumiem o co ma ist...

Adina

La ista Bonita hmmm, skoda ze neviem prelozit, ale rada prijmen vysvetlenie.

Adina

nsvetozarov, ja som sa len dobre zasmiala. Tito ludia musia pochopit, o com hiking.sk je :-)

Tanka

Adina, fakt skvela foto...vcera som sa pokusala fotit ohnostroj ale dopadlo to priam katastrofalne...:-)

Tidoj

No, neviem - musím povedať, že z fotografie, ani z jej popisu a diskusii k nej som nevyzistil, kto je tá La isla Bonita, tak celkom nerozumiem súvisu s fotografiou, s Adinou, alebo jej prianím vydareného roka (všetkým).

Nsvetozarov

Zakázal by som prístup na hiking.sk takým ľuďom ako je "ladislav bonita". Úplne kazia dojem v celej galérii! Nenormálne!

Aďo.4

Nielen ohňostroj sa vydaril,ale aj Tvoj záber..Tak to sme aj my s tebou na ohňostroji v BA..Nech sa darí v Novom roku

Adina

Pre mna pravdepodobne posledna moznost fotit takto ohnostroj. Z budovy Auparku, 13.poschodia v teplucku. Velmi som sa na tuto noc tesila. Stalo to zato. nsvetozarov, preto pisem, ze sa ohnostroj vydaril, lebo posledne roky sme si tiez uzili iba hmlu. Tento rok bola hmla skoro cely den v BA, no na vecer sa to vsetko dalo doporiadku :-)

Tidoj

Úžasné!!! Ja som Bratislavčan 35 rokov, a lepšiu fotografiu hradu som nevidel. Je to foto z nejakého kanclu, alebo sa dá ísť na Silvestra hore na terasu? Je vôbec Aupark na Silvestra otvorený?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok