Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Volovec

Pekm

No neviem, ja to iste nemozem povedat. Isli sme tadial SNP a uvazovali, ze ak tam bude chatar skusime prespat vo vnutri a ak nie prespime vonku v peknom altanku. Volali sme mu v nedelu poobede a nejako ani nepocitali s ubytovanim. Len sme ho poprosili ci by nam aspon drevaren alebo latrinu nechal otvorenu. Ked sme prisli, tak bolo vsetko este aj ta latrina zamknute. Ako keby sme mu mohli nieco z tej latriny ukradnut :-) A to sme den predtym stretli skupinku osmych chalanov, ktori na neho dost nadavali aky bol arogantny a ze im ani ranajky nechcel spravit tak neviem...Osobne som sa s nim nestretol takze mozno je to uz ok ale ked si uz niekto zamkne aj latrinu a pritom sme mu dopredu volali tak fakt neviem ci to nie je naschval.

Tomasz

Stravili sme na chate Volovec vikend 4/5 XI 2017. Sme pozitivne prekvapeni.
(Nekolko rokov tomu boli problemy, nedalo sa dovolat, chata bola zatvorena. Momentalne zmenilo sa na chate pozitivne, chata je obnovena, je cisto.)
Polsko-Belorusko-Ukrainsky team z Krakowa pozdravuje Slovakov a Madarov z Cucmy a chatarov z chaty Volovec.
Dakujeme za prijemny pobyt.
Majte sa!

FunTTomas

zdenči: vďaka za aktuálne ceny, tabuľku faktov som aktualizoval.

Zdenči

Príjemná chata, príjemní ľudia. Napriek tomu, aké polená im neprajníci hádžu pod nohy to robia výborne. Ďakujeme Joži báčimu a jeho rodine za spríjemnenie hrebeňovky Volovských vrchov. Prespali sme tu z nedele na pondelok. Aktuálne ceny ubytovania 7 a 10 €, čo je stále aj tak zadarmo. Držte sa tam hore.

Pencurák

Aleš,v článku sú aktualizované informácie z januára 2017,ktoré som poskytol redakcii hikingu po rozhovore so správcom chaty Volovec.Takže sa môžeš kľudne spoľahnúť na fakty v článku.Keď potrebuješ nejaké info,tak mi napíš.

Aleš

Zdravím, neviete ako je to momentálne s chatou Volovec? Je otvorená aspoň cez víkendy al. je tam stále problém sa ubytovať.
Ďakujem

Rafo

Boli sme tam v júli počas putovania VV, v týždni, bolo otvorené, čapovali pivko, mali uvarenú polievku; podľa slov vtedy tam pôsobiaceho "gazdu", sú teraz v prázdninovej sezóne kontinuálne v prevádzke, inak cez víkendy.
Samozrejme rezervačky na ubytovanie asi treba riešiť vopred a telefonicky.

Axel

Tu mi rozum zastava.
Takze sa o chatu natahuju dvaja ludia, resp. skupiny.
Prvy ti 3x potvrdi ubytovanie, hoci dobre vie, ze ubytovat nikoho nemoze. Nakoniec mu volas spred zatvorenych dveri a on ti s kludom anglicana povie nejaku bachorku, pricom ti zaroven da telefonne cislo na druhu stranu sporu? Ved mu preda muselo byt jasne, ze tam zavolas a dozvies sa uplne iny pribeh...

Martin Okoličány

Dobry den, chcem Vam opisat sme boli oklamani s ubytovanim na Chate Volovec. V juni sme s kamaratmi isli prechod Volovských vrchov a na piatok 17.6.16 som si telefonicky uz 10.5.2016 rezervoval ubytovanie na 1 noc pre 6 ludi u p. Hagovskeho 0903611397. Tyzden pred terminom som s nim volal, ubezpecil ma, ze rezervacia plati. Este den pred prichodom 16.6.16 som s nim volal, potvrdil mi rezervaciu a povedal, ze tam nebudeme ako hostia sami. Ku chate sme prisli 17.6. o 17:00 po celodennej ture zo Smolnika a chata bola zamknuta. Volal som mu a povedal, ze zavola chatarovi a ozve sa naspat. Asi za 15 min. mi volal, ze je problem, ze na chate bola vlamacka a ze Policia chatu zamkla a oni sa do nej nemozu dostat. A ze tam malo okrem nas spat este 12 ludi. Zdalo sa mi to velmi cudne, na chate nebolo zvonku ziadne poskodenie, dvere boli zamknute 2 zamkami a ziadna paska od Policie tam nebola. Vypytal som si cislo na chatara p. Macaka. Ten ma informoval, ze chata je zavreta a ze oni do nej nemaju pristup a ze nevie preco nam Hagovsky slubil ubytovanie. Ze sa snazia vybavit predbezne opatrenie na sude aby sa do chaty mohli dostat, co sa mi hned zdalo podozrive, pri vlamani do chaty sa ziadne predbezne opatrenie neriesi. A ze nam nemoze nijako pomoct. Tak sme museli prechod prerusit,plany nam to zmenilo a isli sme peso 7 km do najblizsej dediny Cucma. Takto nas p. Hagovsky oklamal s rezervaciou. Nerozumiem, preco takto konal a vykaslal sa na nas. A to sa snazim vsetko opisat slusne, je to uz par tyzdnov :-). Martin Okoličány 0910824011

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum