Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Baranec v zime

Lubo

@lenrob
Takto od klavesnice sa lahko hodnoti a sudi. Nevieme vsak, co ho k tomu viedlo. Kazdopadne je super, ze ta sprava nebola o dalsom smrtaku ale s happyendom.

Lenrob

By ma zaujimalo, ci zisiel do Jamnickej z pleziru, alebo len tak:)... To ze nedal vediet o zmene planu je dost nezodpovedne (na Baranci je slabsi signal naseho operatora, alebo polskeho). V takychto pripadoch by som mozno aj daval k uhrade zasah hzs.

Peter61

"Ako sa ukázalo, turista zišiel z hrebeňa do Jamníckej doliny, kde prespal na útulni."
Dobre satstie pri zostupe v tych podmienkach. Este tak keby mal Turaju, tak ho ani nemusia hladat horskaci.
hzs.sk/…/zachranari-hzs-patra…

PaliT

Jedného dňa si budeš môcť pozrieť na googli aktuálne fotky z trasy zo včerajška. Za primeraný poplatok ti dróna preletí trasu aj tesne pred štartom túry, radarom odhalí labilné nafúkané dosky,...; v tomto hroznom zozname by som asi mohol pokračovať, ale tradicionalistom nechcem pokaziť pekný nedeľný večer... ;)

Lenrob

Inak taketo dotazy ma neprestavaju udivovat. Uz aby toten gugol mal zmapovane aj turisticke trasy. Lepsie ako davat dotazy sem je zavolat rano na oblastnu spravu hzs Zapadne Tatry. Na tej ture za vhodnych podmienok uzivis aj sneznice, prip. skialp, aj macky. A inokedy to prejdes bez vsetkeho

Klaso111

Ja som to isiel v koncom decembra 2011,preslapane to nebolo,prebaral som sa max.po kolena,striedali sme sa styria,tak sa islo dobre,bolo pekne ustalene pocasie takze pohodka :)

Lukas

skus zadat heslo "Baranec v zime" do toho bieleho obdlznika vlavo hore a klikni na OK.
Budes prekvapeny, na akej urovni su uz informacne technologie... ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum