Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Túra 15.3.2014 - voličský preukaz

Radoslav

Asi všetci viete ako sa volá prvý deň so zlým počasím po dňoch slnečných: sobota. Ale aspoň minulý víkend nebol takto mimo vtip.
Zatiaľ už viac dní SHMÚ nemení nástup zmeny na skoré sobotné dopoludnie. Ale práve možno neleniť skoršie vstať a zažiť možno fascinujúci dramatický nástup studeného frontu, i keď iste nie v extrémnych polohách (fuj dvojzmysel... :-). Na večer už bude dosť času na konanie občana.

JaroB

Pred vyše týždňom sme boli v susednom Veľkom Sokole a snehu bolo tak biedne, a iba v hornej časti, že nepredstavoval žiadnu komplikáciu.

Lenrob

Martin zavolaj si na 053/4297902, hzs slov raj. Urcite ti povedia.

Martintn

ja by som chcel ist tuto sobotu do Suchej Belej, ale neviem ci tam miestami nebude zamrznuty sneh.bol tam niekto v poslednych dnoch? na jednej webstránke sa pise, ze uz len na drevenych rebrikoch sa moze smykat, tak neviem, ci tam ist. vdaka za info.

Sona

Aj my. U nas to slo mailom a hned, ziadne cakanie, na dalsi pracovny den po odoslani mailu boli hotove.

Adushka

My uz mame volicske preukazy na obe kola pekne doma.. moze sa vyletovat :)

Phalike

o VP sa da poziadat aj e-mailom, tusim by sa to dalo stihnut este ;)

DanielaM

Dobry napad, uz aj realizovany, aby tuzba po cerstvom vzduchu a zazitkoch na horach nebola silnejsia ako ....

Peter61

pardon : "spiacu volebnú komisiu".

Oprávnený volič,.... môže požiadať obec svojho trvalého pobytu o vydanie voličského preukazu. Voličský preukaz oprávňuje na zápis do zoznamu oprávnených voličov v ktoromkoľvek volebnom okrsku. Oprávnený volič môže požiadať o vydanie voličského preukazu súčasne na obe kolá.... .

Kto byva v mieste svojho trvalkoveho bydliska, moze poziadat aj v piatok 14. marca, ak stiha. Ti, co robia kdesi daleko, maju na to este dva tyzdne, mozu poziadat dakoho doma etc.
minv.sk/?prezident-preukaz

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum