Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Chcel by som.

Diskusná téma K fotke: Chcel by som.

Na týchto lúkach bolo tak príjemne a ja som „len prechádzal“. Chcel by som tadiaľto prechádzať viackrát. Krížom-krážom, cez lúky, po cestičkách. Chcel by som tu v okolí poznať každú cestu. Odkiaľ kam vedú, ako vyzerajú a kde sa dá aká skratka využiť. Chcel by som tu v okolí poznať každý kopec aj kopček, každý potok aj potôčik, každú osadu. Dokonca aj tú autobusovú zastávku na Zabudišovej Kopanici by som chcel vidieť. Ale cestovať sem kvôli tomu...? Chcelo by to bývať na tej Zabudišovej, alebo aspoň v Zemianskom Podhradí. A chcelo by to psa a s ním ráno a večer na dlhšiu prechádzku – podľa mojej predstavy ideálny spôsob relaxu a zároveň spoznávania tohto kraja.

Peter Miler

...A chcelo by to toľko vecí, že jeden život na to proste nestačí. Žiaľ. Ale splniť si taký pekný sen tiež nie je na zahodenie :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma