Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Za Sološnicou

Diskusná téma K fotke: Za Sološnicou

Pohľad na jednu z mojich obľúbených obcí. Naľavo kopec Pohanská a Plavecký hrad, v strede Vápenná a napravo Peterklin, okolo ktorého som išiel. Cesta z pohľadu fotky akoby smeruje do Sološníckej doliny. Na opačnú stranu nemá žiadne normálne prepojenie do iných lokalít. Dnešná trasa http://mapy.hiking.sk/?trasa=rtAsP viedla dlhšie nenavštívenými lokalitami. Keďže v lesoch je úplné sucho, dá sa jazdiť kdekoľvek. V okolí Sološnice som si bol obzrieť práve túto a aj vedľajšie poľné cesty. Opäť krásny slnečný deň.

Vladvlad

Neviem či je Sološnícka dolina paráda, skôr normálna ničím prekvapivá dolina s asfaltkou. Podobne ako píše Tibor, v okolí Kuchyne sú tri doliny, Vývratská, Modranská a Švancpošská, tie sú fajn. Prípadne susedná Baďurská z Rohožníka.
A možno neprávom zatracovaná, Prepadlé za Borinkou, to by som možno zaradil na prvé miesto.

Tidoj

Mne sa viac páči podobne zarezaná dolina Maliny. Aj priame okolie toku Maliny je príjemné miesto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma