Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: X-trekking West Tatras Special 2014

Domo

Parádna túra! Urobil som to dva roky dozadu, ale opacnym smerom. A zdielam tvoje vnimanie Rohacov, je to nadherny kut Tatier...

Jjano

Ale veď ho chlapca neničte. Nie je dôležité, ako to nazýva, ale ten výkon, tá túra. A tá je slušná.

Voľakedy dávno, veľmo dávno, keď som ešte vládal, sme to urobili tiež, už si to moc nepamätám, ale stále to mám v pamäti ako jednu z najnáročnejších túr, akú som kedy spravil :-) a to sme ešte mali po ceste strašnú búrku. Akurát, že sme sa vracali Látanou dolinou, alebo tade niekde, ale skrátka nie asfaltkou od Tatliakovej chaty.

Mimochodom, Martin, len nie žiadne ďalšie kríže. Kríže slovenské hory špatia, nie skrášľujú.

Marcel.c

Ten bombastický názov článku pripomína trochu našich predkov - "amerikánov" spred vyše sto rokov. Tí sa tiež plavili na "šífe", zvierajúc v rukách "šífkartu" aby mohli fárať v amerických "mínoch". A keď sa po troch rokoch vrátili, rozprávali doma v krčme smiešnou hatlaninou báchorky z "veľkého sveta".
Och, akí sme len svetoví. Niekedy aj svetovejší ako celý zvyšný svet.

Monghi

nebudte taki kritici :) chalan ma radost, dal si ciel, buduje novu tradiciu, podarilo sa mu hned na prvykrat dat dokopy partiu nadsencov... za mna velka Pochvala! :)

Choze

To sú mi veci, doteraz sa tomu vždy hovorilo hrebeňovka Roháčov. A ak ti prekáža maximálne nekomfortná asfaltka vyriešia to sandále, kroksy alebo tenisky v ruksaku.

Ran

si ma zabil len tým názvom.

Knor

Celkom pekna tura. Len nechapem, preco ste schadzali k Tatliakovej chate a nie do tej dolinky napravo, ked ste vedeli, ze je pod chatu asfaltka. A druha poznamka - opatrne s tym komentarom o "tiezturistoch". Kazdy sme streleni inym sposobom a zatial co niekto si da za ciel dat 10 2000-viek za den, iny si moze dat za ciel vyjst na hreben v mokasinoch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum