Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zničená cesta ku Chate Vrátna

Lubo

Pre miestnych ludi o katastrofu ide. Nechcel by som byt v kozi majitela Chaty Vratna. Odhliadnuc od toho, ze hadam ma majetok poisteny voci zivlu. Rovnako by som nechcel byt v kozi zamestnanca, ktoreho rodina je zavisla od prace v sluzbach cestovneho ruchu vo Vratnej.

A povazovat za pozitivne, ze sa bezni ludia nedostanu na lanovkou na kopec je poriadny cynizmus. Ked teba wotan opusti zdravie (ci uz v starobe alebo pre uraz), nie ze vyuzijes lanovku, lebo pre inych budes zavadzajuci ceper ...

Motorkár

Hrôza čo to spravilo s dolnou stanicou KLD, ktovie či to ešte niekedy spojazdnia, lebo lanovka živorila.

Wotan

Masaker, katastrofa?
To su silne slova, ktore maju daleko od toho, co sa stalo vo Vratnej a v Terchovej. Su hodne tak Noveho casu... To ste toho este moc nezazili.
Skor by som povedal, ze je to prirodzene, co sa stalo a isto velku zasluhu ma na tom samotny clovek (rubanie lesov, atd.). Takychto udalosti este bude vela..
A suhlas s tarazed, vyskyt ceprov na hrebeni sa eliminuje.

John.sp

Ešteže sa to nestalo cez víkend keď to tam býva totál plné. Fakt sa teraz do MF oplatí ísť lebo tam bude konečne kľud, na hrebeňovke nestretneš 500 ľudí. A pre komerčných turistov ostali Diery, ktoré sú priechodné ak som dobre pochopil.

Jonathan.sk

re Kaleňák: aj ja sa modlím, aby nikoho nenašli v tých spláchnutých autách. Lebo človeka to láka, že keď prší, ostane v aute .

Tarazed

Hej, ale tak to odlahcenie od tych mas co sa vozili na snilovske sedlo bude podla mna citelne.

Peter61

Dufajme, ze sa to obislo bez zranenych a nezvestnych.

Axel

Skor to vidim tak, ze tam bude zopar stoviek takzvanych povodnovych turistov...

Tarazed

Ale tak pozitivny aspekt je ten, ze aspon bude na hrebeni a v lokalite menej turistov, lebo kde sa nedovezu autom, tam nejdu :P

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum