Komentár
Peter61 k článku: Nový návštevný poriadok v Tatrách rozširuje možnosti pre skialpinizmus, no pridáva nové povinnosti a zakazuje vstup so psom do vysokohorského prostredia JAMES a HNO shsjames.org/horolezectvo-niz… Mimochodom, jendá sa o I. až II.+ UIAA. Choďák vypadol úplne
+ 29 ďalších príspevkov
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Ľubo mi sľúbil, že pôjdeme otestovať nejaké variče a ja popri tom spravím ďalšie mňamkové recepty. Kuchtiť ma baví, prírodu zbožňujem, Ľubo sa mi upísal, a tak som vymyslel jemne komplikovanejšie recepty ako rizoto naposledy. Predsa len, na moderných kozmických varičoch a hrncoch sa varí omnoho lepšie ako na mojom starom hliníkovom ešuse.
Je to paráda.Niečo podobné bežne praktizujeme.Teplé jedlo na horách v zime fajne zahreje.
Fajn recept
Bacaardi, veď o tom hovorím.
Boro, samozrejme :-) ked nie je cas tak treba robit veci narychlo.
toto je taka fajnsmekerska verzia pre romantiku v horach pri dobrej papanici :-)
Bacaardi, vidím ,že si ozajstný kuchár. Ale ja poznám aj jednoduchšiu a rýchlejšiu verziu. Nakrájanú slaninu dobre vyškvaríš, šupneš na ňu cibuľu aj cesnak, neskôr nakrájanú klobásu, alebo hovädziu konzervu, a zaleješ konzervou fazule v čili omáčke. Hotovóóó´.
chlapci fajn, dobrych receptov nikdy nie je dost :-)
Adus dakujem :-)
Mišo, fajne popísané aj nafotené, hneď som dostala chuť na Chilli con Carne ;)