Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne

Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne

Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Ľubo mi sľúbil, že pôjdeme otestovať nejaké variče a ja popri tom spravím ďalšie mňamkové recepty. Kuchtiť ma baví, prírodu zbožňujem, Ľubo sa mi upísal, a tak som vymyslel jemne komplikovanejšie recepty ako rizoto naposledy. Predsa len, na moderných kozmických varičoch a hrncoch sa varí omnoho lepšie ako na mojom starom hliníkovom ešuse.

Robig

Je to paráda.Niečo podobné bežne praktizujeme.Teplé jedlo na horách v zime fajne zahreje.

Bacaardi

Boro, samozrejme :-) ked nie je cas tak treba robit veci narychlo.
toto je taka fajnsmekerska verzia pre romantiku v horach pri dobrej papanici :-)

Boro

Bacaardi, vidím ,že si ozajstný kuchár. Ale ja poznám aj jednoduchšiu a rýchlejšiu verziu. Nakrájanú slaninu dobre vyškvaríš, šupneš na ňu cibuľu aj cesnak, neskôr nakrájanú klobásu, alebo hovädziu konzervu, a zaleješ konzervou fazule v čili omáčke. Hotovóóó´.

Vrana

chlapci fajn, dobrych receptov nikdy nie je dost :-)

Adushka

Mišo, fajne popísané aj nafotené, hneď som dostala chuť na Chilli con Carne ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Blatta k článku: Zrub Moravské Srub jsem navštívil 3.6.2024, chtěl jsem zde přespat, ale bohužel už je zamčený. Kolem čerstvě posečená tráva a srub má nová okna. Na dveřích je zámek, stejně t …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Martin knor k článku: Stuhleck v tieni vrtúľ Tieto oblasti som obehaval v zime, poslednu som bol dvakrat aj na spominanom Sonnwendsteine. Konecne viem, co je to za kopec ktory mi vzdy tak udieral do oci ce …

nová téma