Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako som videl Yetiho…

Diskusná téma K článku: Ako som videl Yetiho…

Hmla. Je všade naokolo. Kam len oko dovidí, čo je asi tak 5 metrov, je hmla. Pod nohami trochu snehu, na oblohe sa dajú len tušiť ťažké chmáry. Podchvíľou padne na zem vločka snehu. V podstate idyla, len keby nebola tá prekliata hmla...

MisoB

Martin, pravda - veď tam aj modrá obloha presvitá. A ani to nebola hmla ale vetrisko dvíhal jemný sneh.

Knor

Ta fotografia je citit nebom. Ako keby bola robena iba par metrov pod hladinou inverzie.

Fotopitu

ako sa hovori "blizke stretnutie tretieho druhu " :-)

PaliT

V hmle panuje hmlistá hmlofóbia a človek vidí nielen hmlu, ale veľkú rolu spôsobuje zahmlené fantazírovanie o možných hrozbách. :)

Dobrý článok.

Tarazed

Informacia o tom, ze bola hmla bola podana styrikrat a celkovo slovo hmla bolo pouzite 15krat :D btw, ta pointa mi prisla trocha dost sucha... ved kazdeho pri citani napadne, ze to bol nejaky chlapik a nie skutocny yeti :D Iba ak by mal autor do 12 rokov, to by som chapal :)

Zdenči

Dobré čítanie. Skoro som v tom závere oprskal monitor. Pobavilo :-)
Raz ma takto podobne nad Súľovom vyplašil jeleň. Inverzia, tma, hustá hmla, šlapal som na ranné fotenie, predo mnou niečo zapraskalo, chvíľu predtým v dedine štekali psiská. Už som sa zľakol, že to bude nejaký maco. Aj som sa rozbehol smerom späť, no po chvíli som sa spamätal a keď som sa vrátil, tak kúsok odomňa stál veľký paroháč.

TomXX

Super :) Ale tiež by mi nebolo všetko jedno. Ono aj krkavec vie potešiť keď o 22:30 šlapeš v hustom lese s čelovkou. Netreba ani nič vidieť ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum