Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Opreteky s mrmlošom v Nízkych Tatrách

Diskusná téma K článku: Opreteky s mrmlošom v Nízkych Tatrách

Jedno prekvapenie za druhým, alebo "Keď je na chodníkoch viac zvierat ako ľudí..." Aj takto by som mohla pomenovať sólovú „ďumbiersku” dvojdňovku - prechod z Čertovice do Demänovskej doliny cez Ďumbier a Chopok. Z čias, keď som po stretnutiach s jeleňmi alebo medveďmi ešte netúžila...

Myshell

Na drobnostiach záleží ;) Inak, daulagiri, sleduješ si mailovú schránku? Som ti pár dní dozadu písala, tiež len pre jednu drobnosť :)

Daulagiri

Bola to len taká drobnosť, ale reku nech je to naporiadku :-)

MisoB

Nie je to v tvojej moci - opravím :)

Myshell

Tú chybu v mape som si ani nevšimla, vďaka za upozornenie. Nevie niekto, či je v mojej moci to opraviť, alebo treba upozorniť redakciu?

Daulagiri

No veru klobúk dolu, ozaj sa často nestáva aby išla žena sama do hôr na viac dní.
Inak pekný taký príbehový opis zážitkov z túry aký mám rád. Tiež ma sem-tam vyplašia rôzne podivné zvuky, ale za tie roky som už v tomto dosť odolný :-) Trošku závidím tú samotu v oblasti Chopku, musela byť výnimočná.
Ale našiel som drobnú chybu, keď z opisu vyplynulo že autorka nebola na Krakovke a trasa v mape ukazuje že áno.

Zdenči

Dobré čítanie a ešte krajšie fotky. Vždy si hovorím, že zviera mi v lese neublíži a zdrhne skôr ako ho stihnem čo i len zaregistrovať, no aj tak hlavne keď idem po tme vždy spozorniem a zamrazí ma, keď vedľa mňa niečo zašuští alebo zapraská :-)

Myshell

Ďakujem za názory, z medveďov už mám skôr radosť ako strach, i keď nejaký rešpekt samozrejme zostal. Vlado - rysa som zatiaľ nepočula, stačilo mi, keď na mňa raz na svitaní z krovia štekal srnec. Vtedy som našťastie vedela, akému zvieratku ten zvuk patrí, lebo inak neviem-neviem, či by sa nezopakovali pocity z Nízkych Tatier ;)

Substance242

Výborné, a rešpekt že sama žena sa takto vyberie do divočiny, viem si predstaviť ako by som znervóznel v tej koksodrevine... :-)

Vlado z NZ

pekne napísané a fotky tiež. Pri tých zvukoch lesa ma napadlo ci si niekedy pocula rysa - to je dosť desivé v noci:-)

Milanvalky

pekný popis trasy, je vidieť že si v horách vo svojom živle, a medveďov sa neboj, viac sa boja oni nás....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum