Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Šťastné a Veselé

Diskusná téma K článku: Šťastné a Veselé

Opäť sa pomaličky chýli jeden rok ku koncu. Pre Hiking.sk to bol rok jednoznačne úspešný – a to najmä vďaka vám čitateľom, ako aj všetkým autorom a ďalším pomocníkom. Dovoľte preto, aby som v tomto vianočnom čase trochu zrekapituloval uplynulé obdobie a poďakoval všetkým za články, fotky v galérii, diskusie, pravidelné návštevy a priazeň.

Misob

pre Nechcemaliasa: fotky do galerie nafot normalne, potom ich musis upravit na pozadovany rozmer v nejakom softe...

Lubo

Ahoj, som rad, ze bol clanok pre teba uzitocny :-) a vdaka za feedback.
Mimochodom, kontaktne udaje mame uz spracovane. Je tam zoznam autorov radeny podla poctu publikovanych clankov a taktiez klasicka tiraz. Vsetko to najdes tu:
hiking.sk/hk/o_nas/tiraz.html
Tento link sa nachadza na kazdej stranke uplne vpravo dole v zltom obdlzniku.

Nechcemalias

Vdaka tomuto prispevku som sa ja novacik konecne utvrdil, kto vlastne je za strankou hiking.sk (co si vy stari hikingovi harcovnici asi neuvedomujete), takze ak sa chystaju nejake zmeny, navrhujem doplnit "kontakt" alebo "impressum", kde som sa to mohol uz davno dozvediet. A tiez by mi dobre padol kompletny prehlad (nieco,ako je teraz.sme.sk)k oddeleniam v ponuke.
Inak sa tesim, az sem pridam aj nejake moje fotky (este musim zistit, ako mojim fotakom urobit fotku do 750 kB),resp. clanky z tur.
Vesele Vianoce vsetkym.

Robbie

Rikitan: děkuju! Jsem rád, že nyní vím, jaké slovenské označení Brněnské přehrady správně používat.

MatusM

Robbie, dlhe roky bol spisovný výraz "Brnenský" - aj nám to lepšie znie.
No naši akademici mysleli a vymysleli a uzniesli sa, že správne slovensky sa má hovoriť "Brniansky". Tiež mi to hrozne brní v ušiach, no ale čo už...

Robbie

boro: Já jsem Ti přesně neporozuměl. Znamená to, že jsou správné obě varianty?

Berto 112

Všetkým tvorcom a priaznivcom Hikingu
prajem krásne Vianoce,hlavne veľa zdravia a zdatností do r.2008 a nech sme tu o rok všetci zas plní krásnych zážitkov z našich hôr.
Slavo

LuboO

Tiez sa pridam v ramci fora a zelam vsetkym hiking pozitivnym ludom vela stastia, zdravia a vela krasnych zazitkov na horach v nadchadzajucom roku 2008

Boro

Robbie, zásluhou nevyťažených, zato však celkom určite nadmieru dôležitých výzkumných pracovníkov ústavu Dionýza Štúra prišlo k skutočnému a túžobne "dlhodobo očakávanému " popraveniu spisovnej slovenčiny.Začali sme spisovne písať veci ako Dukliansky priesmyk, Brniansky rýchlik, bratia Šťastnovci a pod. nehovoríme už " v poslednom čae" ale "v ostatnom čase", Ale kludne sa na to vykašli, my ti rozumieme.

Daulagiri

Mojej najobľúbenejšej webovej stránke a samozrejme všetkým ktorí sa podieľajú na jej tvorbe a tiež všetkým Hikerom prajem veselé a štastné sviatky a do Nového roku veľa zdravia a príjemné chvíle na horách. :o)

Robbie

Promiňte za zprávu trochu mimo téma. Píše se správně slovensky "brnenska" nebo "brnianska"? V článku je použita druhá varianta.

P.S.: Od Brněnské přehrady přeji šťastné a veselé a tvůrcům Hiking.sk do příštího roku alespoň tolik elánu do práce, co měli letos! Jsem rád, že tyto stránky existují. Rád se sem chodím dívat.

Mato_d

Chcel by som podakovat vsetkym ludom, ktori stoja za touto strankou a zaroven im aj pogratulovat za to, ze HIKING.SK nespi a neustale sa rozvija, vylepsuje a rozsiruje. Vsetkym jeho priaznivcom prajem pekne sviatky a vsetko dobre do noveho roku.

Tono

Podobne ako Boro, aj ja vyuzivam forum k tomuto clanku k tomu, aby som vsetkym poprial Vesele Vianoce a stastne prezitie roku 2008!
Hlavne krasne prezitie neopakovatelnych momentov na horach.

Boro

Dovolím si využiť tento článok a pridať s k želaniu Veselých Vianoc a krásneho roku 2008. Nech Vám všetkým prinesie plno krásnych potuliek prírodou a veľa šťastia a zdravia Vám i všetkým ktorých máte radi.

Ľuboš

V mene HIKERS.SK prajeme HIKINGu.SK úspešný nasledujúci rok 2008. Prajeme veľa kvalitných článkov, spokojných čitateľov a množstvo dobrých nápadov!

Rovnako prajeme Ľubovi a Soni veľa zdravia, síl, energie a pozitívneho myslenia v ďalšej práci pri rozvoji webu.

Horám zdar . . .
Hikers team!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum