Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma outdoor mobil

Merhorn

ja si radsej kupim klasicky smartphone a radsej si priplatim za surovy vykon a hodim ho do puzdra ci nepremokaveho obalu ako platit za tieto zbytocne opancierovane, vykonom poddimenzovane a predrazene mobily. Ale to je len moj nazor a zatial po skusenostiach ho nemenim :)

Substance242

Osobne mám vo výhľade Cat S60, lebo po takmer štyroch rokoch už pomaly bude čas na zmenu a môj nový mobil vždy mal niečo, čo ten starý nie, napríklad WAP. V tomto prípade to ale bude infra kamera. :-)

Lukas

Tiež odporúčam starší Samsung vyššej triedy s vyberateľnou baterkou. Je ich viacero modelov zo slušnými parametrami za dobrú cenu. Originálnu baterku nieje problém zohnať okolo 10€. Ak sa kúpia 3-4 náhradné, dá sa vydržať aj týždeň bez šťavy a telefón plnohodnotne používať. Na niektoré modely sa dá kúpiť aj externá nabíjačka (taký biely chlievik), výmena baterky trvá minútu aj s reštartom a v ext. nabíjačke sa dá nabiť aj zo soláru (resp. nabíjať na verejnom mieste bez rizika krádeže telefónu). Je to neporovnateľne pohodlnejšie, ako núdzovo nabíjať z ext. baterypacku.
Tiež je veľký výber rôznych puzdier aj držiakov (do auta).
Ja používam S3neo, v lete vydrží zo zapnutými dátami logovať cez 14h s častým pozeraním do mapy. V zime vo vačku bez dát vždy celú túru vydržal. Mám knižkové puzdro s otváraním dolu, výborne sa za neho drží aj pri jazde na biku. Na displeji už dva roky fólia z výroby bez poškodení.

TomXX

Ja mám Samsung S5mini, je vodeodolný a v silikónovom obale aj celkom mechanicky odolný. Plus na displeji to hrubé krycie nalepovacie sklo.

Choseef

mám skúsenosť s iphone a s outdoorovým obalom

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum