Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Novinky na HIKING.SK

MisoB

Tí, čo prídu prvýkrát budú na základe slova FOTKA tušiť, že majú hľadať fotografie... a nebudú sklamaní, že nenašli "zbierku obrazov, sôch a i. umel. predmetov", čo je podľa KSSJ galéria. A dlhohikingáči sú už zvyknutí :)

Tono

Ti co pridu 1x sa urcite preklikaju :)

Tono

Ale ved Hiking nie je fotoportal... Plny suhlas s MisoB!

Adina

Prečo tak a neostalo pôvodne :-(. Dlhohikingáči budeme tušiť, že sa pod tým skrýva galéria. Tí, čo tu prídu prvý krát ... no neviem.

MisoB

Doterajší widget GALERIA sa premenoval na "FOTKA na dnes z galérie". Zobrazuje náhodne vybratú foto na základe aktuálneho dátumu (bez ohľadu na rok). Pribudol aj na podstránky pre pohoria, kde sa to navyše filtruje podľa zvoleného pohoria.

Sloe

Urobil som plný refresh prehliadača a je to v poriadku... ďakujem

Sloe

áno, defaultne sa mi zobrazí rozbalená ponuka a dole je napísané "viac", keď na to kliknem, tak sa zbalí...

MisoB

@sloe: V základnom stave vidíš 6 tipov (prvý s obrázkom) a dolu by mala byť linka VIAC (chceš vidieť viac). Po kliknutí sa rozbalí ďalších 6 návrhov a dolu je MENEJ (linka na zbalenie). Máš to vari naopak? (tiež skúšam v Chrome)

Sloe

Taká poznámočka: neviem či len mne, ale vo widgete s túrami sa mi zobrazuje naopak dolná voľba "viacmenej" (google chrome)

Lubo

Trošku sa nám to tu zvrháva do diskusie off-topic. V tejto téme ide o nové veci, ktoré sme urobili a prípadné nahlasovanie chýb v nich. Nie o diskusiu, čo by sme mali robiť. Kludne môžeme aj o tom, no založte na to novú tému.

PaliT

Yetee prečítaj si ešte raz môj príspevok z 18:28 a tentokrát s porozumením textu.

Yetee

PaliT :)
Myslíš to vážne, ftipkujes alebo len preháňaš :)
Označím. Cez hromadné úpravy zmením rozmer. Pridám, či odoberiem vodoznak a mám vymaľované.
Občas sa oplatí investovať aj do nejakého photoeditoru a nespoliehať sa len na free licencie :)

PaliT

Ešte jeden dovetok. Ak si niekto otvorí môj úúúúplne prvý článok, tak upozorňujem, že na každej fotke tam je inkriminovaný vodoznak. Schválne sa ho pokúste nájsť!

Nevidíte ho? No jasné. On je totiž skrytý pod tým sivým prúžkom, kde je popis k fotke...

PaliT

To vôbec nie je o zarábaní euráčov. Keby som maľoval, tiež by mi ani na um neprišlo nepodpísať obraz. Je to jednoducho o tom, že som si ako autor na niektoré veci zvykol. Práveže ak robím fotky za peniaze (naposledy dnes dopoludnia), tak tam vodoznak v 90% prípadov nejde.
Čo je horšie, tak mi ten zákaz vodoznakov dramaticky zvyšuje pracnosť pri robení článkov. Napr. predvčerom som asi 4 hodiny písal článok a chcel by som k tomu nachystať fotky, ktoré v tomto konkrétnom prípade pochádzajú asi z piatich rôznych časových období. Keby som ich len povyťahoval z iPhoto, kde sú dávno vyexportované, bola by to práca hádam na 10 minút. Ale kvôli poondiatemu odstraňovaniu vodoznaku musím vytiahnuť zo sejfu dva harddisky, nájsť na nich v archíve Lightroomu originály, povyberať fotky a znovu exportovať. Už sa k tomu odhodlávam dva dni...

Keď sa niekto pozrie na moje instagramové fotky, mám tam na každej podpis. To je akože aký problém???

instagram.com/pali65/

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum