Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Správa TANAP-u chce zaviesť viac reštrikcií bez zdôvodnenia

Pinciotti

Ja si zase naopak myslím, že zákaz vstupu so psom je zase jedna z dvoch pozitívných vecí čo zatiaľ v novom návrhu sú...(druhá je skrátenie uzávery o dva týždne). Fakt nemám rád keď v Tatrách štekajú psy...to fakt už musí všetko živé stresovať. Off topic - skúste si predstaviť ako by vvzeralo také Morské Oko ak by Poliaci povolili vstup psov :)

Vladimir

prečítal som si to ale najviac ma štve prakticky zákaz so psom skoro celých Tatrách. Je tam vyše milióna turistov stoho 100000 nezodpovedných ktorý robia len bordel a vadí im psík na vôdzke. Čo už len ten ohrozí divo žijúcu zver.

PaliT

Idem si odmerať tlak...

Vychádza mi to zatiaľ tak, že zásadným spôsobom sa bude musieť zmeniť samotný zákon o ochrane prírody a krajiny, aby sme neboli rukojemníkmi akejkoľvek kliky, ktorá je pri moci.

Lubo

S-TANAPu zije v nejakej inej realite

Ad "Nie všetci horolezci, ktorí sa vydávajú za horolezca, majú preukaz. Týmto opatrením dúfame, že osoba, ktorá má preukaz, má za sebou nejaké vzdelanie a zručnosti."

Preukaz nie je nutnou a uz vobec nie postacujucou podmienkou. Skor by som povedal, ze nie kazdy s preukazom horolezeckeho spolku (JAMES, Alpenverein a pod) ma za sebou nejake vzdelanie. V spolkoch je moznost individualneho clenstva, casto toto clenstvo ludia vyuzivaju z dovodu vyhodneho poistenia (Alpenverein). Cela problematika chybajucich zrucnosti a vzdelania je sirsia a nema sancu ju obsiahnut navstevny poriadok. Da sa to len osvetou tak, ako to robi HZS. Nie ludom zakazovat ale na urovni a v priatelskom duchu s nimi rozpravat. To sa vsak od Majka asi neda ocakavat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum