Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeň Nízkych Tatier priechodný bez obmedzení

Mareksu

chodník na trase čertovica - andrejcová je v lete bez problémov viditeľný, šanca že sa v lete stratíte je malá. Minulý rok po prerezávke prešli túto časť značkári KST...áno medzi Čertovicou a Ramžou je to stále dosť divné, dokonca sa trasa nie vždy zhoduje s GPS, ale v lete sledujete chodník pod nohami...v zime to je o inom, určite si stiahnite mapovú offline aplikáciu, niečo ako mapy.cz , stratiť smer v zime nie je veľmi ťažké. Okrem toho, každý rok na tejto trase padne zopár nových stromov,...každopádne východné Nízke Tatry sú momentálne priechodné bez problémov.
Marek

Pavol "Chodec" Horvath

Dalsia super akcia.

jediny problem je ten, ze po precisteni chodnika KST znacenie neobnovuje. Ked som siel zimnu SNPcku z Certovice na Ramzu Marek mi vravel ze je to prepilene a ze tam boli znackari. Netrvalo dlho a stratil som sa. Cely usek od Certovice az po Andrejcovu je velmi zle znaceny a potreboval by PORIADNE opravit!

Peter61: email na zackovanie KST mam, pisal som tam mnoho krat...

Lenkasyrovatkova

Super, vždy ma zaujímalo, kto má na starosti chodníky. Teší ma, že tu pribúdajú aj takéto články, ktoré približujú starostlivosť a právne pozadie turistickej infaštruktúry. Ja len doplním, že síce o značenie sa na Slovensku stará KST, ale vo Vysokých Tatrách sú to ŠL TANAPu (sú však aj správcami, takže sa o nich aj starajú). Neviem, či je to jediná výnimka na Slovensku.

A k brigáde sa rada niekedy pridám.

Peter61

"Na Slovensku neexistuje kompetentný orgán štátnej ani verejnej správy, ktorý by mal na starosti starostlivosť o turistické chodníky."
ach jaj

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum