Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turistické značkované trasy

Jurajgeolog

Oznamujem nepriechodnosť trasy žltej tur. značky č.
Trasa značky schádza z úpätia Bielych Karpát a prechádza cez diaľnicu D1 pri Trenčíne po obslužnej ceste z D1 do mesta. Ale trasa je prehradená oplotením Str. údržby NDS a potom je treba sa dosť nepríjemne
predierať popri plote diaľnice až k zel. tur. značke do Zlatoviec.

Lokalizácia :
okraj Trenčína, pri diaľnici D1, objekt Strediska údržby NDS Trenčín.

Miesto :
GPS súradnica
N48.91159° E18.01069°
N48°54.695' E18°0.641'

Minárik

Motorkár1

SNP-čkári, mám pre vás dobrú správu. Červená značka v smere od Dukly nejde až pod samotný hrad Devín, ale končí o 150 metrov skôr, už na začiatku parkoviska. Tam je po novom umiestnený turistický smerovník, takže ušetríte kopu síl a času. Treba to opraviť aj na mape.

Rastislav Haleš

Zdravím.

Dnes som sa pokúsil absolvovať zelenú turistickú značku zo Senice do Hlbokého a späť. Na konci mesta Senica sa značka stratila, tak som sa ju pokúšal sledovat aspoň podľa navigácie ale bezúspešne, cesta po ktorej mala viesť končila na stavbe a keďže bola sobota na stavbe sa nepracovalo a brána do stavby bola zatvorená, pokračovanie nebolo. Pokúsil som sa teda vrátiť späť k mestu a pokračovať po hlavnej ceste smer Hlboké, podľa mapy som sa mal dostať na miesto kde hlavnú cestu krizovala spomínaná zelená, opäť nebolo po nej ani stopy a v mieste kde mala pretínat hlavnú cestu nebol ani náznak nejakom chodníku alebo ceste, iba kopce hliny zo stavby. Neviem ci niekto tadiaľ išiel v poslednej dobe, ale aj frekvencia značenia zelenej v meste je dosť slabá. Ďakujem.

MisoB

Vďaka za info, ešte na jeseň 2020 viedla po starom... opravíme.

Juraj-neregistrovany

V sobotu sme zistili, že modrá turistická značka č. 2748 Podhradské - Chata pod Suchým v Malej Fatre už dávnejšie nevedie po starej trase, ako je to značené na Vašej mape, ale je preložená na trasu cyklotrasy 5442.
Stará trasa je v smere od chaty už kúsok po odbočke (nie je už značená) slabo vidieť a za chvíľu sa úplne ztráca. Musí byť zrušená už dávno.

MisoB

Vďaka za report - dáme upozornenie do Hikeplannera

Anagallis

Zdravím
Modrá turist. značka na úseku z Kokavy nad Rimavicou na Chorepa rázc. v teréne už neexistuje. Úsek v lese je zarastený, značky na stromoch neobnovené, nenájditeľné, a v Kokave nie je táto modrá vôbec na rázcestníku. Je to na blúdenie. Sú tam nejaké súbežné lesné cesty, ale nedá sa v nich dobre orientovať.
Či je priechodný ďalší priebeh značky smerom na Klenovec, to netuším, keďže som zmenila plánovanú trasu :)

Daulagiri

Túlal som sa pár dní Slovenským krasom a mám jeden postreh.
Červená značka do Zádielskej doliny už nezačína na žel. stanici v Dvorníkoch, ale na námestíčku v strede dediny: mapy.dennikn.sk/?x=20.83899… Rázcestník má názov Dvorníky. Zrejme tú zachádzku na vlakovú zastávku zrušili, keďže osobné vlaky tam už dávnejšie nepremávajú.

Rastislav Haleš

K modrej značke z Trenč Bohuslavíc, značenie je z doby kedy sa tam planovala rozhladna, jš ešte badatelné na stromoch, v Bohuslaviciach je smerovka s odkazom na "planovanu rozhladnu" Neviem kedy a kto vystavbu nepovoil alebo zrušil, do istej doby aj tuna v mape bola značka rozhladne na tom vrchu

Martin knor

Na okraj. Na rovine je zelena znacka z Dolneho Ohaja do Velkej Mane. Ide o "homeopaticku znacku". Pasiky su s frekvenciou asi 1 na kilometer, no vacsi problem je, ze nou vobec nik nechodi. Teda tam nie je vychodeny ziaden chodnik.

Svatopluk Štěpánek

Na modrej TZT z Bielej Ľupče na s. pod Malým Salatínom je hneď na začiatku po prekročení potoka cesta prehradena drôtom s upozornenim, že je pod prúdom.
Viete o tom niekto niečo ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Poľovnícka chata Lešník Heňo fajn tip. Pamätam si, že som v decembri išiel okolo aj som si chatku trochu obzrel v zimnom vydaní. Všimol som si verandu, kde by sa dalo aj prespať. Len …

nová téma

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov