Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Skladacie palice

Diskusná téma Skladacie palice

chcem kúpiť nejaké 3-4 dielne palice na hory. Ak máte nejaké skúsenosti, pls sem s nimi ! Vďaka.

Peter61
Tvoj riport o CAMP SONIC ALU použijeme v klube ako výstrahu :-))) Minulého roku sme cestou na Martinovku odkladali kecky a paličky kamsi pod kameň vo Velickej d. Jeden z účastníkov sa priznal (dnes sa moderne pýše "poznamenal"), že mal skladacie paličky , ale na skialpoch ich zlomil .... -)))
Lubo

Ocakavame reporty o lamani za 1, 2, 3, ...

Lubo

V nedeľu sme kúpili za kilo, dnes sú za 80 €

No smola, no

Peter61

Ľubo, díky za tip.
Celkom zaujímavé, že novší model Sonic Alu Evo .."ideal for hiking, mountaineering, and trail running", je aj Skialper Selection 2018 TRAIL.
camp.it/prodotti3.aspx?CAT=73…
tieto posúvam do semifinále
camp.it/prodotti3.aspx?CAT=73…

V aug.2020 som kvôli zlomeniu skladacích palíc položil respondentovi otázku : ak máš 170 cm lyže, načo berieš skladacie palice ? Veď sú dvojdielne, alebo race jednodielne.

Lubo

Pozor na CAMP SONIC ALU. Toto mi spravili pri lyzovani. Ano, nie su to palice prave vhodne na lyzovanie, no aj pri zchadzacke sa moze stat, ze potrebujes viac zatazit palicu a veru toto by sa jej stat nemalo.

Blizzard

Skus niektore z Fizan Compact, nebudes lutovat. V trailovej komunite velmi oblubene. Ja sam ich nemam, lebo pouzivam darovane, ale poznam zopar ludi, ktori su velmi s nimi spokojni.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma