Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma e-shop 8a

Diskusná téma e-shop 8a

Ahoj, zhanam zene turisticke topanky a jedine vhodne som nasiel na www.8a.sk Je to polsky shop, nieco podobne ako eobuv (s nimi mam skusenosti). O 8a som vsak nenasiel ani jednu recenziu, ziadnu zmienku. Najde sa tu niekto, kto ma od nich topanky? Vdaka

DagmarS.

Moja skúsenosť s týmto obchodom je bohužiaľ veľmi negatívna. Tovar (športová čiapka) mi nedoručili, hoci poslali mail, že tovar je na ceste. Po písomnej urgencii sa mi ozvali, vraj kuriér tovar z neznámeho dôvodu neprevzal. Dohodli sme sa na zrušení objednávky a vrátení peňazí, peniaze doteraz nevrátili.

Pavol M

Nákup dopadol v poriadku, ale ak budete riešiť reklamáciu, alebo vrátenie tovaru, tak vysoká miera neprofesionality a arogancie. Nebudem sa tu dopodrobna rozpisovať, avšak dlho som takýto zlý prístup zo strany eshopu nikde nezažil. Nakoniec som bol rád, nech s nimi už nemusím ďalej komunikovať, nech poškodený tovar vrátia aspoň späť. Lámu Poľštinu s Češtinou dokopy a v jednej vete si odporuje význam slov, že má človek problém porozumieť vyjadreniam. Celé zlé.

Bikemartin

Moja skúsenosť s 8a.sk, objednávka v stredu 13:00, doručené v piatok 10:00 👍

Rast

objednaval som tam a uplne bez problemov, rychle dorucenie a dobra cena. nebol ziaden problem

Tarazed

Pokial trocha viac pohladas na internete, urcite na nich najdes recenzie. Ja som odtial objednaval tovar a ziadny problem, vsetko prebehlo v poriadku.

TooMoo

Ja mám od nich Scarpa Ribelle Tech 2.0 Za tu cenu bezkonkurenční. Přišli do 2-3 dnu. Zaplaceno předem kartou. Doručeno Slovenskou poštou s přesměrováním do postboxu.
Lze využít i -10euro kod za registraci emailu. Je vázaný na účet pro příští nákup třeba založit účet na jiný e-mail ;⁠-⁠)/i ze stejnou dodací adresou,tel, jménem/

Taky jsem měl obavy co je to za shop. Ale dá se najít článek že jde o největší Polský outdoor řetězec, který expandoval eshopem.na Cz,Sk... Jako zaplatit si překlad www a nepoužít translator by chtělo. Zboží ma Polské potisky/popisky. V balíku je jinak přiložený i návratový formulář a postup jak vrátit zboží.
Hezké na eshopu je cena za posledních 30dnu kdy vidíte zda zboží v akci nestojí více než před ni :⁠-⁠) Nakoupeno už 3x vždy rychlé dodání, vždy sleva -10e a žádný problém.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum