Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Radstadtské Taury: hrebeňovka Saukarkopf – Gründegg

Diskusná téma K článku: Radstadtské Taury: hrebeňovka Saukarkopf – Gründegg

Lúčnaté hrebene sú mojou srdcovkou. Zbožňujem mäkké kopce, priateľské a prívetivé, po ktorých môžem kráčať s ľahkosťou a zároveň sa naplno oddať nádhernej okolitej krajine a krásnym výhľadom. Toto všetko som našla na hrebeni medzi vrchmi Saukarkopf a Gründegg, ktoré sa týčia nad malebným údolím Großarltal. Bonusmi boli slušný výšľap na úvod a množstvo zostupových možností, vďaka čomu môže nádherná hrebeňovka trvať niekoľkých hodín, no pokojne aj celý deň.

Martin knor

Pozrel som si poznamky. Ferata na Saukarkopf nie je najjednoduchsia, je vsak velmi pestra. Velmi sa mi pacila. Mal som vsak pocit, ze nou takmer nik nechodi. Predsa len, treba k nej co-to nastupat bez moznosti vyuzit volajaku lanovku. Nadherny je aj kopec Saukarkopf, ktory ponuka uzasne vyhlady. Pacilo sa mi tu.

Matobee

Jitka skvelý a veľmi príjemne napísaný článok. Skutočne vľúdne horské hrebienky si navštívila. Krásne až oku lahodiace zábery. :-)

J1tka

Ďakujem, Alpy mám veľmi rada a toto je ich obzvlášť pekný kútik. To sa potom fotí samo :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Svatopluk k článku: Kolkáreň Drienčany Dobrá správa pre putujúcich týmto zabudnutým krajom. V Drienčanoch sú drevené sochy, možno od rovnakého autora ako Jánošík na Klenovskom Vepri.

nová téma

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma