Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Závadka – Kamenná osada – Hnilčík alebo v tieni Slovenského raja

Diskusná téma K článku: Závadka – Kamenná osada – Hnilčík alebo v tieni Slovenského raja

V máji sme boli na pobyte v Novoveskej Hute. Naším cieľom bolo poznať východnú časť Slovenského raja, do ktorej len málo turistov zablúdi. Prvé dva dni sme venovali Raju (Matka Božia, Veľká Knola), a potom sme nazreli aj do Volovských vrchov a bolo to celkom príjemné a prekvapivé nazretie. Chcela som vidieť Závadské skalky a manžel banskú oblasť Hnilčíka a tak sme to prepojili do jednej trasy.

Martin knor

Tuna to vobec nepoznam. Skalky pri Zavadke ma lakaju uz dlhsie, a teraz uz aj "ferata". Pekne.

Matobee , 2

Danka príjemné a ako vždy v Tvojom podaní aj zaujímavé čítanie. Je mi sympatické vaše hlbšie spoznávanie oblasti nielen po turistickej ale aj historickej, geologickej, botanickej a povedzme aj sociologickej stránke.

Zaspomínal som si pri čítaní na vrchársku Závadku, historicky zaujímavý Hnilčík a rázovité Ráztoky počas mojej novembrovej návštevy spred vyše 2 rokov. Spomínam si na rôzne zaujímavé aj krásne stavby v z lokality Hnilčíka a Ráztok. Avšak do bani som nemal to šťastie a tiež mi až tak neprialo počasie kedže som Vysoké Tatry sponad Závadky nevidel. Príroda však bola dosť podobná, bezlistá akurát žlto „svietili“ novembrové smrekovce.

Gusto

Maťo hľadám článok o výlete, ktorý spomínaš, no neviem ho nájsť. Môžem poprosiť link?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Po dvoch rokoch opäť v Slovinsku a naskytla sa mi opäť mierne zúfalá situácia kvôli vlastnej chybe (nenabral som si vodu na prameni). Ale aj z miernej zvedavost …

+ 23 ďalších príspevkov

Komentár

Svatopluk k článku: Kolkáreň Drienčany Dobrá správa pre putujúcich týmto zabudnutým krajom. V Drienčanoch sú drevené sochy, možno od rovnakého autora ako Jánošík na Klenovskom Vepri.

nová téma