Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trojdňové putovanie Kysuckými Beskydami

Diskusná téma K článku: Trojdňové putovanie Kysuckými Beskydami

Po vlaňajšom, celkom vydarenom prvom ročníku akcie s podtitulom „spoznaj svoj rodný kraj“, sme si s kamarátmi z detstva povedali, že to treba zopakovať. Trasu sme vybrali celkom rýchlo – veď nakoniec v organizačnom výbore sme boli dvaja a na trase sme sa hneď zhodli, ostatní sa „zvezú“ s nami. A to vôbec nevedia, čo ich čaká. Cieľ sme nechali otvorený.

Martin knor

Na Kysuciach som toho moc nepresiel, ale tuto trasu +- poznam. Akurat ma prekvapilo ze znacku, ktora isla dosledne po hranici, pretrasovali.

Matobee

Zdeno takáto chuťovka na upršaný víkend. Čo viac. :-)

Perfektné putovanie v rámci spoznávania tvojich rodných Kysúc z "najvyšších poschodí" hrebeňa. Plus kvalitná fotodokumetácia.

Hneď som si síce pri dátume túry spomenul na to hnusné júlové teplo, ktoré aj ty viackrát spomínaš, ale zvládli ste to výborne. Tekutiny ste pravidelne dopĺňali najmä na "Príslopoch" a chatách, tak neni o čom. Rozmýšlam, že či som aj ja koncom minulého leta "pivoval" na rovnakom mieste v Skalitom ako vy. A je to dosť možné. :-)

Zaspomínal som pri čítaní na tieto pekné miesta, ktoré som mal tú česť navštíviť za minulé dva roky viac krát. Orol, Rače, Kykule radosť spomínať na krásne Kysuce. Akurát trasa tretieho dňa mi ešte nič nehovorí. Ale raz sa vyberiem aj tam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum