Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Politika nepatrí na tento portál.

Jjano

Podľa "politika" patrí aj na takýto portál, pretože naše outdoorové zážitky sú politikou priamočiarou ovplyvnené a to vo veľmi mnohých smeroch, napr. ochrana a teda stav prírody, lesné hospodárenie, kvalita, spektrum a kvalita služieb či výstroje, stav turistického značenia a pod.

Rc , 2

Ale coby nepatrila. Treba dodrzat iba jedno, nesmies pisat kritiku na jednu politicku stranu (kazdy vieme ktoru). Ostatne je ok :-)

Rc

potencialny koalicny partner oboch spominanych

Lubo , 2

Politika na tento portal patri, lebo ovplyvnuje nase aktivity. Preto preberame z Dennika N tie Minuty, ktore patria do tem turistika a outdoor, zivotne prostredie a medvede. Je to vykonavane automaticky a preto sa obcas moze stat, ze nieco nepasuje presne. Vtedy staci napisat na redakcia@hiking.sk a my zvazime, ci danu spravu ponechame alebo ju vypneme.

Martin knor

Lubo, nesuhlasim s prvou vetou, so zvysnymi ano. A vlastne ani Ty s tou prvou vetou nie celkom suhlasis, lebo tema "volby" sa neprebera.

Je jasne, ze kedze sa preberaju temy z Dennika N, tak budu istym sposobom podfarbene. To bolo zrejme ked portal presiel pod Dennik N. Napriek tomu by hiking by mal mat ambiciu spajat vsetkych turistov bez ohladu na ich (hocijako popletene) politicke nazory. A ked sa vyskythe hodne politicky a navyse hodne jednostranne zamerana sprava, tak si myslim, ze by sa mala odstranit.

Lubo

Ako som napisal, mozes nas vzdy upozornit na spravu, ktora sa ti nezda, uviest dovody a my to v redakcii posudime.

Peter61

Ako kedysi napísal Peter Scherhaufer : kemu ce treba

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum