Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hladké sedlo z Troch studničiek

Diskusná téma K článku: Hladké sedlo z Troch studničiek

V dnešnej dobe je už len veľmi málo turisticky značených miest v Tatrách, kde môže turista v letných mesiacoch nájsť pokoj a ticho v lone prírody, a zároveň sa dostať k výške 2000 metrov nad morom. Nám sa minulý rok podarilo nájsť jedno z takýchto miest na pohraničnej línii s Poľskom.

Martin knor , 2

Tak, ono sa da aj na "frekventovanych trasach" ocitnut uplne bez ludi. Uplynule leto som sa vybral nad Sliezsky dom a po dlhsom case ked som sa flakal, aj sedel, som si uvedomil, ze v celej doline niet ani nohy a od chaty okolo mna nik nepresiel. Tak som spanikaril, ze je asi este uzavera a zbehol som k Sliezskemu domu. Nebola. Bol vsak pracovny den a bol som hore pomerne skoro...

Bicyklom si trasu skratite, to je pravda, ale je Vasim cielom skratit si pobyt v horach alebo si ho predlzit? Predvlani som si v Tichej doline hned pri ceste vsimol balvan paradne obrasteny suchou. Iduc na bicykli by som rastlinu ani nezaregistroval.

MisoB

V prvom momente som sa zarazil, akou suchou rastlinou to bol porastený ten balvan :)

Martin knor

Co to tu pleties? Ta sucha predsa vobec nebola sucha. To je predsa jasne ... ci? :-D

Patrick77 , 3 reakcie

Je možné na konci asfaltky niekde ten bike "schovať" ? príde mi logické, na asfaltky využívať bike len kde ho dať? Ďakujem :)

Peter61
Patrick77 : dá sa zamknúť niekam pri ceste alebo do lesa ( o strom). Ak je nad cestou a poležiačky, nevidno ho, našiel by ho iba služobný pes. V Tichej d. pred Liptovským košiarom býva zábradlie na moste obsypané bicyklami. Ak má dakto štvorciferný full suspension karboňák, treba aj GPS lokátor. Alebo oprášiť /repasovať 20 r. MTB 3x7 a máš kľudnú dušu -))
Lubo

Na konci cyklotrasy je dostatok možností, kde bike ukryť. Robím to tak roky a bez problémov. Do týchto končín inak ako bike&hike ani nechodím.

Peter61 , 2

Peknééé. Bacha na klzké drevo pri prameni , jedného pekného májové dňa so mnou vytlo len tak zadunelo.
mapy.dennikn.sk/?x=19.9591…
A kto nechce šľapať asfalt, je tu výmena bicyklov :
hiking.dennikn.sk/…/cyklovyle…

Basso

ďakujem za upozornenie :-)

s tými bicyklami to nabudúce určite skúsime, ideálne obe doliny, je to viac-menej pozvoľna stúpajúca takmer rovinka

Možno spojíme aj s výstupom na Kasprov vrch

Peter61
Naposledy sme skončili na Suchom s. Akosi sa nám nechcelo do tlačenice. Koláče sme mali od mamy a vodu z prameňa v doline. Lanovku z našej strany interreg nepostavil. -))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum