Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Varta pod Klenovským Veprom

Adushka

Hm hm, tak stav blch aj stav utulne skontrolujeme asi tento vikend. potom napiseme..

FunTTomas
  1. októbra som bol na chvíľu pozrieť útulňu. Podkrovie je stále prístupné. Nejaký dobrák vysekal do vstupných dverí dieru. Staré matrace sú stále na ležovisku. Okno sa nedá privrieť, tak sa iba prikladá tehla na zatvorenie. Tehlová piecka je v dosť povážlivom stave, tak netuším, či sa dá v nej zakúriť, ale hádam hej, podľa drevených odrobiniek, ktoré by sa zišlo pozametať, keby bolo čím. Takisto predsienku v podkroví by sa hodilo pozametať, ale v daždi sa tam spať nedá, lebo niektoré drevené šindle už prehnili resp. chýbajú.
01azazel

no zdravim vas. apropo ten tiez den kolo siestej vecer som tam dorazil... vsetko ok ale plno ladu a snehu. k spaniu asi tolko ze ten spacak a na vonku je najsam lepsie riesenie lebo blchy a nevyprasene madrace su stale :(

Muska

My sme problém s blchami nemali. Bol tam len jeden plch a celú noc nám vynášal sladkosti.. zvíšil len tri karamelky :)

Raperik

Ej no ja som bol na tej chate v lete roku 2006 ale radsej by som spal vonku minimalne kôli neskutočnému množstvu prachu a blchám... teda neviem ci sa to zlepsilo ale vyprasit matrace je jedna vec a zbavit sa blch druha.

Funttomas

muska: je to škoda :-(. Tvoje informácie o chýbajúcej piecke a pokladničke som doplnil. Vďaka.

Muska

Naposledy som bol na tejto útulni v októbri 2007... Bohužiaľ všetci čo sa tam chystajú v chladnejších mesiacoch sa asi budú musieť spoľahnúť na teplo spacákov a oheň varičov, pretože asi sa niekomu veľmi "páčila" piecka a odniesol(?) ju preč.. Taktiež boli odstránené pokladničky na na dobrovoľný príspevok na údržbu útulne..
Nuž čo na to povedať je to smutné. :(

Daulagiri

Funttomas: dík za tento článoček, do týchto miest sa tento rok chystám takže táto možnosť nocľahu mi padne vhod.

Rujir

Zaciatkom jula (blizsi datum je niekde na tulakoch)... Takze povodca plagatu je uz znamy... Ostavaju tlacoviny... :-)

Rujir

@Lubo: Jo, to je presne ono. Akurat ako vravim - aj dole pri rebriku bol na stene pripnuty ten klasicky plagat propagujuci Hiking.sk Takze to musel byt niekto, komu sa ten plagatik dostal do ruk (neviem ako ich distribujes).

Bean

Caute. Ja som tam bol cez velku noc a chatu mala prenajatu partia bratislavakov s 2 psami a ovela viac flasami alkoholu, nebol niekto z vas medzi nimi? :)

Rujir

Ked som tam bol naposledy, tak bol na utulni pripnuty plagatik propagujuci Hiking.sk a vnutri boli vytlacene tury z Hikingu-u v blizkom okoli Veporu. Tak sa zda, ze nejaky nadsenec odtialto tam chodi pomerne casto. Zeby Tomas? :-)

IND_jones

To je mile prekvapeni, ze tato chata/utulna existuje:)) Diky za info!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum