Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Mystérium vesmír

Diskusná téma K článku: Mystérium vesmír

Tri, larvy pripomínajúce telá, ležia na Kľaku v spacákoch priamo v základoch bývalej chatky. Je začiatok augusta 1995 a my sme tretí deň na ceste. Cez Strážovské vrchy sme sa dostali do Fačkovského sedla, kde sme si samozrejme hneď napchali báchore dupľovanou porciou halušiek a tromi pivkami. Nuž a potom sme si sladko zdriemli kúsok nad salašom a napokon sme sa predvečerom vyškriabali na Kľak a zaľahli do základov bývalej chatky. Len tak si ležíme a kecáme, obdivujeme fantastickú nočnú oblohu a o chvíľu moji dvaja kamaráti už spokojne odfukujú.

Rbr69

Dobre ... rum odjakziva otvara obzory a ine dimenzie :)

Peťko

Veľmi pekné. Tak to som nevedel, že si aj astronóm.

Mlokzpatocin

Pekné, len nechápem jednej veci. Ako si si mohol dať na Fačkovskom sedle dupľovanú porciu brindzových halušiek. Buď tam bol v roku 1995 iný kuchár, alebo si poriadny masochista.

Otasek

Teda Bacaardi...tak dobre som sa dlho nezasmial....:-)

Bacaardi

hehe to mi pripomina jeden vtip:
jozi je na balkone a ubali si jointa. zrazu po oblohe vžžžžžžžššš preleti obrovska ohniva gula. hovori si, wow, to je dobry matros, ubali si dalsieho. vžžžžžššššš, dalsia ohniva gula. jozi sa pousmeje, ubali si tretieho. vžžžžžžššššš gula na seba nenechala dlho cakat. zrazu krici manzelka: jozo, prestan hulit uz tu travu, uz si tam tri dni!
to na margo toho, ako sa pekne toci vesmir:-)

MatusM

HA! Magično Fantastično opäť Boro, zas som sa prichytil ako s prihlúplym úsmevom kyvkám hlavou "poznáme". Áno, aj ten kozoroz sedí a už teraz sa neviem dočkať prechodu Strážovských o 3 týždne a veru budú aj tie haluške a trojpivo a bohdá aj ťapka v spacáku pod Kľakom ak dostanem dovku na pondelok.

TDD

Dobrá........
Prepláchnem si zuby a idem spať.....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum