Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Brankovská kaskáda

Diskusná téma K fotke: Brankovská kaskáda

Brankovský vodopád je najvyšším vodopádom Nízkych Tatier. Na zábere nie je 55 m vysoký spád vody, ale dolná kaskáda pod vodopádom. Pre celoročne malý prietok vody nevynikne mohutnosť vodopádu, prekonávajúci Kuruckú skalu, ale aspoň v zime sa tvorí veľký ľadopád. Z parkoviska na Podsuchej je vodopád pohodlne dostupný za 30 minút po zelenej značke.

Daulagiri

V marci som sa sem chystal, ale nakoniec mi to nejako nevydalo. Chcel som ísť na jar lebo som myslel že by mohol mať dobrý prietok, snáď nabudúce.

Blahola

Dobre, že si ho pripomenul, už dávno som chcel ísť pozrieť a takmer som naň zabudol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma