Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lekárnička Deuter First Aid Kit - M

Pepa

Ondra: Jestli ho neseženeš,tak Ti ho přivezu,určitě se někdy v létě potkáme v Tatrách a já mám zdroj na přísun v umělohmotných lahvičkách,dezinfekci i oční kapky:-),non problem

Ondro_RK

--> Bacaardi,
áno je to nôž Acron s hrotom tanto, ale nemám čiernu čepel, ani zúbkaté ostrie ;-)

--> boro,
súhlasím s Tebou, ale keď na mňa útočia - tak sa bránim.
Inak ja sám som dávnejšie nosieval podobnú výbavu v papierovej krabičke od rýchlonabíjačky :-)
Ono nejde ani tak o to, že ,,Nikdy som nič viac nepotreboval", ale o to, že keď to budem potrebovať, aby som to mal pri sebe ;-)

--> Pepa,
Máš pravdu, lepšie je mať kvapky a.p. v plastovej fľaštičke, aj to menej váži a nehrozí riziko rozbitia. Napr. aj ten Septonex - dezinfekčný roztok s rozprašovačom 45 ml mám v skle, lebo som ho v plastovom obale nezohnal, nepredávajú ho v lekárňach (a je aj menšie to balenie v plaste). Ale už mi ho bude treba vymeniť, tak popozerám, či ho budú mať v lekárňach... :-)

--> tramal,
ďakujem ;-)

Tramal

Výborne Ondro, dobrý článok. Mám tento istý typ lekárničky a zvlášť by som potvrdil, že je v nej relatívne dosť priestoru na individuálne rozšírenie- veď každý má iné požiadavky, čo vidieť i z viacerých predchádzajúcich príspevkov.

Pepa

Ahoj,já si lékárničku chystám sám,mám tam Malox-žaludeční nevolnost,Endiaron-proti průjmu,Ibalgin-horečka+bolesti,Torecan-zvracení,Septonex-dezinfekce,jelení lůj na rty,proti kašli Sinecod.Cucací pastilky-krk,od každého blistr,k tomu náplast,obvaz, pružný obvaz-takovou lékárničku mám na VHT,když jdu na více dní,jinak toho neberu tolik na jeden den,jo a do očí kapky v umělé hmotě,ne skleničce(jednou jsem měl pořádný zánět spojivek a od té doby bych na kapky nezapomněl:-) )

Boro

No ja neviem, ale toto sa mi zdá ako veľmi nevhodná diskuzia. Myslím, že by sme sa nemali hádať a "trumfovať" , ale povedať, ja to riešim tak a tak , a každý nech si vyberie, čo sa mu páči. A tak teraz píšem ja, čo nosím zo sebou. Je to jeden obväz,jeden blister acylpyrinu, náplať s vankúšikom a aj bez (na otlaky) široku asi 3 cm.Potom ešte čosi na záhu,a cucavé cukríky na bolesť v hrdle. To je všetko. Nikdy som nič viac nepotreboval a ak, tak som si vedel poradiť s tým, čo mám v batohu.

Bacaardi

ondro, ty mas noz akron:-) cierna cepel, zubkate ostrie?:-)

Sona

Dakujeme Ondrovi nielen za test lekarnicky, ale aj za inspirativne hodnotenie, ktore pribudlo vo Faktoch a ktore bude sucastou vsetkych dalsich testov a postupne sa dostane aj do tych, ktore uz vysli.

Raymond

Je to vynikajuce takto som si to predstavoval.

Ondro_RK

--> Bacaardi,
ďakujem ;-)
Detaily o kurze v Tvojej téme...

--> Prof.MuDr.raymond DrSc.
ešte som Ti zvýšil vedeckú hodnosť, môže byť? :-)

Raymond

ondro ale ja chcem csc lebo chcem mat tituly od komancov

Bacaardi

tvoja recenzia lekarnicky bola bohovska:-). napis ake detaily by si checl a napiseme ich hned ako ich budeme mat.

Ondro_RK

Bacaardi,
tiež by si si mal prečítať, čo som nižšie napísal dnes o 11:40.
Keď uvediete viac podrobností o kurze PP, možno budem o ňom uvažovať...

Bacaardi

keby ste sa prestali hadat a radsej prisli ukazat svoje "vedomosti" o prvej pomoci na vypisany kurz... figurina nam uz povie ci ste jej pomohli spravne.. ondro, kludne si vezmi navod ak ti to pomoze :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum