Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tetka z vlaku

Diskusná téma K článku: Tetka z vlaku

Cestujeme zo Skalice do Strečna a vo Veselí nad Moravou nastupujeme do rýchliku Brno-Trenčianská Teplá. Je krásny letný deň a tak máme hlavy vystrčené z obloka vagóna a pozorujeme pekný kraj okolo trate. Tuším, že vo Slavičíne pristupuje pár cestujúcich a medzi nimi aj taká typická „moravská tetka“ v pohodlných a riadne rozšliapaných poltopánkach, zato však v perfektných nazberaných sedliackych sukniach, ktoré z jej, už aj tak rozmerného zadku, robia hotové letisko.

Daulagiri

Ach jo jeden lepší príbeh od druhého píšeš Boro. Nasmial som sa aj ja poriadne.

IND_jones

Boro, díky za propagaci našeho města Slavičína:))) myslím, že TETKA je teď naša nejpopulárnější rodačka:)))

Domo

No tak toto je neuveritelneeee.Slzy som nestacil chytat... vdaka za super clanok, uz som ho odporucil vsetkym moznym znamym...VIVAT TETKA!!!

Kukikuk

Jaaaj, parada, boro Tvoje pribehy su fakt super. Mala som zly den v praci, ale tento pribeh mi ho znacne zlepsil... len tak dalej!!!

Habatka

Úprimne Vám závidím,išla mi prasknúť bránica,super.....

Lolisha

dik za poobedne zasmiatie,
to: Jura napsal, že jeho je podsypaná a tak budeme mjet vňuka " si zapamatam :D

Jana T.

Super článok !!!
...slzičky mám utreté...studenú kávu dopitú...a včuleky idem tých mojich chlapov vyhnať od televízora , nech sa volačoho chytia...

Peter Straka

Okrem skvelého článku Boro pripomenul jeden fenomén z minulosti, keď sa ľudia vo vlaku ešte družne spolu bavili, bez toho aby sa predtým poznali. Keď sa pohol vlak z hlavnej stanice v BA, tak už v Rači okrem pojedania rezňov a kuraciny sa bavilo spolu celé 8-členné kupé.

TDD

Aké to pjekné slovné spojenie!
"No a fčíl tam zasek jedu, lebo Jura napsal, že jeho je podsypaná a tak budeme mjet vňuka a tož to si já véru nedám utéct."
Ani mi si nedáme utéct ďaľšie pokračovanie "Príbehov od Bora z Hikingu".
Vďaka.

Bacaardi

hehehe boro, zas som sa rehotal, hned je pondelok krajsi... pjekne si nam povypravjal pjekne...
ty si spicka svjetova!

MisoM

super clanok veru, uz som sa dlho tak nezasmial :), podobny zazitok som mal par krat aj ja v zrychlenom vlaku na trase Martin - Zilina. Chodiaval tam takto ukecany spriavodca. To ze ked sme sa trafili na vagon kde prave bol bolo skoro samozrejme, ze temer kazdeho cestujeceho vital alebo sa z nim pri vystupovani lucil a pocas cesty mal kadejake vtipne poznamky :).

Ked chodili este tie modre motoraky co robili v ZOS Vrutky a tie co su teraz uz v Tatrach, vtedy ked skontroloval listky v celej jednej jednotke, tak vpredu kde mal ulozene veci vedel zabavat cele to predne mini kupe :), stretol som ho este aj par krat po tom ako uz chodia aj klasicke vagony a kto bude mat stastie na neho niekedy urcite ho spozna :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma