Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zlato, len zlato

Diskusná téma K článku: Zlato, len zlato

Všetko začalo úplne nevinne. V roku 2000 sme mali stretávku po 35 rokoch a ja som sa samozrejme veľmi tešil. Veď stretnúť sa s tými, ktorí spoločne s vami drali školské lavice, je takmer vždy príjemné. Zvlášť je to príjemné, ak medzi bývalými spolužiačkami môžete stretnúť aj svoju dávnu veľkú, pravú a „jedinú“ lásku na celý život, s ktorou vás po rokoch spájajú už len spomienky a úsmev nad naivitou študentských čias. Prekvapenie však prišlo asi desať dní pred termínom stretávky, keď mi zatelefonovala bývalá spolužiačka Terka.

Šedývlk

Boro, krásne, ani Jack London nie je lepší, inak aj ja si zo Slovenska nosím domov kamienky z najvyšších vrchov jednotlivých pohorí. Lepím si ich na drevenú podložku s názvom vrchu a dátumom, veď každý má nejakú úchylku, hlavne, že nie som na deti ...

Daniela

Nie je co dodat, snad len, ze kazdy sme si strojcom svojho stastia - so zlatom v hrsti alebo v srdci .... dakujem Ti Boro za skvele citanie. Konecne som ta spoznala aj osobne na Hiking stretnuti na Chopku. Verim, ze raz bude knizka
Daniela

Jana T.

...márnosť nad márnosť...
Veľmi pekný článok...a tak som sa dnes túlala v našich pokladoch z hôr...a všetky som pekne pozavárala...do skla ! Vďaka za inšpiráciu ! / ...no niektoré sa nevmestili.../ :)

Cruster

Velmi pekne napisane. Az som si uvdeomil, ze si ani nepamatam kedy som cital nieco ine ako odbornu literaturu. Asi zajdem do kniznice.

FeriBa

Zase vynikajúci článok. Tiež si myslím, že taká kniha spomienok by bola namieste.

Marekk

tak toto som precital jednym dychom ... pekne

Berto 112

Tak na tento článok sa nedá nereagovať: stačí dve slová - fantasticky napísané. Boro, vďaka za výborné spríjemnenie pracovného dňa. Škoda že pracovné povinnosti nedovolia pokecať si na stretku. (Vážne by si mal vydať knihu!!!!)

TDD

Boro, a opäť to nemá chybu.
Super..........
a furt
možno sa pridajú aj mladí.....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum