Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Garmin Colorado

Merhorn

Ahoj Lubo, naozaj som bol milo prekvapeny ked som rano uvidel recenziu tohto pristroja vzhladom na jeho nedavne uvedenie.
Ja osobne vlastnim 60CSx a aj ked je Colorado zaujimave urcite by som presne ako pises, ako turista nemenil. 60CSx je vyborne, paci sa mi priami pristup cez tlacidla a nie rock"n"roll ovladanie.
Co by som chcel z Colorada mat je teplotny senzor a samozrejme DMR a pod su prijemne vychytavky no aspon pre mna nie klucove prvky.
Vdaka za recenziu a len som sa utvrdil,ze kupou 60CSx som spravil naozaj dobre pred rokom :)

Lubo

Dakujem za pochvalu, snazil som sa dat si zalezat :-)

Vdaka patri aj Matusovi, z ktoreho skusenosti som pri recenzovani taktiez cerpal.

Rujir:
V niektorych pasazach som porovnaval s Legendom HCx preto, lebo ten som taktiez testoval, no s Vistu HCx osobne skusenosti nemam. No a porovnavat len na zaklade papierovych informacii a mojich predpokladov som nechcel. Co sa tyka odorucani, myslim, ze ludia sa budu viac rozhodovat medzi Coloradom a 60CSx ako Vistou.

R:
Idem si to opravit, vdaka za upozornenie

mfi:
Colorado by som bral ako geocacher, ako turista urcite skor 60CSx ... chip je lepsi a tento model je rokmi uz prevereny. Colorado este potrebuje nejaky ten cas, aby dozrelo.

Mfi

Velmi dobra recenzia. Aj porovnanie s 60csx na odkazovane stranke (garmincolorado.wikispaces.com) je zaujimave. Zatial ale podla mna vyhodnejsie vychadza starsia 60csx. Samozrejme okrem velkosti displeja a rychlosti prekreslovania. Predpokladam vsak, ze rozdiely budu rychlo dorovnane aktualizaciou firmwaru a potom to bude naozaj zaujimava pomocka.

Rujir

Velmi dobra recenzia - vidno, ze si si na nej dal skutocne zalezat. Len by ma zaujimalo, preco ako alternativu nespominas aj eTrex Vistu Hcx. ;-)

R

Lubo oprav si link na eTrex Legend HCx v časti mapy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum