Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Krivánskej Malej Fatry

MisoB

Kedze Lubo momentalne beha niekde mimo, odpoviem na posledne otazky, kedze zhruba poznam plany. Takze "spravcov a editorov" samozrejme uz take napadlo a sucastou clankov bude zobrazena trasa na mape + vyskovy profil z HP.
Len den ma prilis malo hodin, aby sa stihlo aj chodit po horach, aj testovat, aj programovat...

Merhorn

Ahoj priemerny turista, no to vies, ked to napise nie priemerny hiker tak to zavana priemernemu narcizmom :D kto nie je tak trosku narcis,ze? :)
msormichal: no neviem, su tam udaje o nastupanych metroch a klesaniach a spolu s maximalnou a minimalnou vyskou co ti v podstate hovori nieco podobne. ALe tak uvidime co na to vedenie :)
GPX k trase mate takze aj ludia co nevlastnia GPS zariadenie si mozu stiahnut nejaky free soft pracujuci s tymto formatom a popozerat si tam jednat profil ale aj celkovy priebeh trasy a waypointy.

Msormichal

Len taky maly dotaz : nebolo by super keby sa ku kazdemu clanku na hikingu pridaval k fotkam z tury aj vyskovy profil túry z hikeplanner-a?! Co nato spravcovia a editori? Bolo by to super.

Lasica

Narcisticky snad ani nie, no tej trase uz do nonstop prechodu hrebena mnoho nechyba - myslim, ze to len tak hociktory turista nezvlada, ako to vyznieva z clanku. Osobne by som s tym trebars asi tiez mal problem.

MisoM

jasne za hodinku to je hore uplne v pohode :), nechcel som to ale opravovat pokial sa to nevyjasni ako to je spravne :)

Merhorn

Ale ma bavi ako to myslite vazne, ked je to ocividny preklep :) Ak by som to dal za tu necelu pol hodkuk vedzte,ze by som cely clanok to ospevoval :)
Za hodinku sa to da spravit od zastavky ale uplne bez problemov.

Merhorn

Ano samozrejme to malo byt 6:50 :) Za 25 minut to skutocne nedam :DD

MisoM

merhorn, opravene, ten cas ako citam si mal asi mat ze odchadzate 6.50 nie 7.50, to by potom sedelo ze o 8.15 ste na chate.

Bacaardi

Boro - casy sa menia:-) borci su rychlejsi, pocasie spatnejsie... to robiatie goretex a ine technicke vymozenosti:-). preco myslis ze turisti davaju miliony do vybavenia?:-)

Bacaardi

tak napokon je KLD Chleb aj celkom dobrym kamosom pre nase kolena, ze?:-)

Boro

Aj ja sa chcem spýtať : 7,50 vystupuješ z autobusu a o 8,15 si na chate na Magure ? Ale choď, to nemyslíš vážne, lebo traťový rekord od horného mostíka je 24 minút a to behom.

Merhorn

DAkujem za reakcie :)
Este dva preklepy som nasiel. Popis k fotkam - juzny vrchol stien a poludnovy grun z juzneho vrcholu stien, ma byt samozrejme severny. Neviem preco stale si tam pletiem sever s juhom :D
Pocasei v ten den teda vyslo, nadherne bolo a ani naznak burku po cely den.
Bacaardi aj ja som ju uz vyuzil neboj ;)

Bacaardi

ale musim sa priznat, ze som lanovku vyuzil aj ja:-) najprv sobotu z hrebena dolu (noc v chate vratna) a nedelu potom zas spat na hreben:-)))

Martin_š

Krasne foto.Take pocasie je tam zriedka naposledy pred mesiacom pekna oblacnost a zima toto sa ozaj vydarilo. Krasne i ked aj dazdive a chladne pocasie ma svoje kuzlo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum