Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Boro

Test na hory je to spoľahlivý, i keď niektoré potvory urobia všetko, len aby sa votreli. Je k tomu taká super poučka zo života ,ktorá hovorí: keď spolu chodia dvaja tak ona si hovorí- veď on sa po svatbe zmení,lenže on sa v skutočnosti nezmení. Na druhej strane on si hovorí- dúfam, že sa po svatbe nezmení,lenže ona sa zmení.Veď len si pozrite tie fanynky u rôznych športov, ochotné jazdiť s klubom, či partiou po svete. Potom príde svatba a najprv sa stratí baba a o chvíľu väčšinou aj chlap. A je vymalované.Ale uznávam, že niektorým to naozaj funguje.

Rbr69

Oj-joj, otestovane hikerky sa ponosuju na partnerstvo na ture, to nie je dobre, to nie je dobreeee ... ved ich je tak malo, chlapi (ktorym Vam prinalezia) robte s tym volaco!

Karin

Tento clanok mi nieco (niekoho) pripomina. Chodila som s priatelom, teraz uz s manzelom do hor s velkym somranim a krasu hor som pochopila az po tyzdni stravenom v MF(to sme uz boli manzelia)za krasnej septembrovej inverzie (Velky a Maly Rozsutec, hrebenovka, Stoh...). Teraz sa sama pytam kedy ma zoberie do hor a on ma odmieta... dufam, ze si toto precita, lebo sem prispieva fotkami.
Romanko, naozaj, naozaj ma hory lakaju a chcem s Tebou ist... prosim.

Ferinka

Tak moji zlati, ja som toto isla v juni, dobrovolne a sama! A este som si k ture pridala ako bonus Maly Rozsutec!
Chce mi niekto robit spolocnost?... ;-)

Target11

No skoro na chlp presne som takto testoval svoju frajerku (a teraz uz manzelku ) aj ja. Najprv cez Maninsku tiesnavu, potom Sulovske skaly a potom prisiel na rad Rozsutec. Dopadlo to dobre. Svedcia o tom dlhe roky prezite spolu a aj nejaka ta trojtisicovka v Alpach. A podobne to bolo so spanim v stane.
Zo zaciatky vety typu "Ja do stanu v zivote nepojdem.", "Dost ze si ma uz zlanaril na tury v zime..." . A teraz ma uz sama nahana kedy niekam pojdeme pod stan.

Rbr69

Dobry usmevny clanok, takze tento vikend uz bude vidiet dvojice na MF, ktore sa idu testovat :)
Ostatni osameli hikeri bez frajeriek, mozu zatial sediet v Stefanovej a postupne zbierat "zbytky" (rozhadane neznejsie polovicky), vytvorit s nimi nove dvojice a potom tym prvym testerom poslat pohladnicu, ze im to funguje aj bez testu :):)

Rosnicka

Hehe, malo by tam byt ze ked frajerka nevládze tak jej trochu pomozes - potlacením, alebo pokila nema viac ako 60 kg odnesením:) sctaí ze ju ponesies 50m a bude chciet ist dole.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum