Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

OndrejP

Lenka> vravi sa: isli sme skratkou. sice to bolo dlhsie, ale o to horsi teren

alebo: A: podme touto skratkou, je to rychlejsie. B: nemozem, ponahlam sa

-)

Bacaardi

levely su rozne... stretnutie s mackom je jeden z "prepadovych" prekvapujucich stylov testovacieho levelu.-)

Rbr69

OndrejP: nie kazda co sa 4 dni nesprchuje bude dobrou manzelkou a matkou Tvojich deti :) :)
ale hardcore test by to bol

Frajerka Lenka

Také jsem byla asi před třemi lety testována dnes už svým manželem:-).Fatry, Tatry, Orlí steska v Polsku, ... Byla jsem převážně chválena. Tenkrát jsem svého přítele-horala vytočila asi jen jednou, když jsme šli také na Velký Rozsutec, no a já tam při odpočinku tvrdě usnula, zatím co on fotil. Všem frajerkám ale radím, vždy alespoň trošku pindejte, ať neskončíte na JIPce jako já po jedné opravdu těžké túře. Ale i tak jsem si ho nakonec vzala, poučili jsme se z toho oba... Jinak článek je jako když vystřihne z mého života, obzvlášť "Ty jsi šikovná, to zvládneš" nebo "Ale dnes jdeš pěkně" no a pak ještě sled těchto výroků 1.Když tak si to tady zkrátíme, kdybychom to náhodou nestihali. Pak nestíháme a na daném místě: 2.No když už jsme tady, tak by byla škoda se tam nepodívat, sice asi zatmíme, ale mame čelovky:-)

Sona

Este to okorenit stretnutiami s divou zverou :-)

OndrejP

podla mna chyba ale hardcore test: zobrat babu niekam stanovat / do utulne na par dni (3-4), kde nie je tecuca voda a hygiena pre otrlych. niekam na ladovec a tak. ak to vydrzi, je to vyrazna kandidatka na dozivotne manzelstvo :-)))

Karin

Baccardi - neviem, ani neviem ci si toto precita :-( len v to dufam...

Slnko

Ano, ja si myslim, ze nejaky taky test sme robili (robime) vsetci. Na tuto temu bol dokonca natoceny aj film "Svatební cesta do Jiljí" s Abrhamom a Safrankovou. Takze nic noveho podo mnou :-)

Karin

Chodivec - moje slova "Aj v zivote pridu chvile, kedy nam nie je do smiechu, pridu problemy a tazkosti. Vtedy treba zabrat. A nie utekat a hladat si lahsi zivot".

Rbr69

OndrejP: a prave vyrazy "nikdy na to nezabudnem" su dokazom toho, ze to bolo dobre :) ved co so zazitkov, na ktore si casom ani nespomenieme.

Zabka

dobry clanocek:) je fajn, ak partneri spolu chodia do hor..tie zazitky su super...na velkom som zatial nebola, len na malom rozsutci, bola to fajn tura..a je dobre si trosku otestovat partnera, ako sa zachova v kritickych chvilach...myslim si, ze hory su na to tym pravym:)
Naposledy som stanovala v lese a prisla riadna burka, bolo to dost adrenalinove...

Petr Sadecky

Chodivec: Ano... tuším že pradědo je ze Sádočného... I jeho předkové. Nevím ted přesně, rodokmen máme sice až někde do roku 1245 ale nemám ho ted tady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum