Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Adushka

No pekny clanocek. K tomu testovaniu - je idealne, ked uz od zaciatku su obaja tak naladeni na hory, ze nie je co testovat :)

Chodivec

rbr69
Cital som jednu knihu o JOGE. Ale myslim, ze to dnes uz je nepouzitelne.
Dnesny clovek je vynervovany a ked si v takom stave sadne do joginskej polohy a pokusi sa meditovat. moze z toho zosaliet.
Pre tzv. moderneho cloveka je najdolezitejsie najprv zo seba striast vsetku hrubu spinu. A na to je najlepsia chodza. Chodzu nic nenahradi.

Rbr69

Chodivec: riadna teoria :) aby som sa nenachodil 200 kilakov, nez tie skryte bloky odburam :) :)

Chodivec
Na ture je dobra prilezitost na poriadnu manzelsku hadku. Doma clovek musi davat pozor na susedov, na svokrovcov... Chodza ma ocistny charakter, zacnu sa odkryvat vsetky bloky, vsetok zadrzany adrenalin, ked clovek bol radsej ticho a uz to ide. Manzelia mozu na seba kricat a takou riadnou hadkou clovek ziska vela energie. Cim clovek dlhsie ide tym hlbsie bloky sa vynaraju. Je mozne doriesit si v hlave vsetky problemy so sefom, s podriadenymi, svokrovcami a pod. -)
Peterok

Trekujem už len sám alebo s manželkou . V pohode mi stíha a ak mám na chrbte vačší kredenc mám čo robit aby som jéj stíhal.Nepoznám mnoho chlapov čo trekujú len s manželkou ale rozhodne to má vela výhod . Napr.. nemusím balit , nevyčíta mi že sa jej nevenujem a len sa túlam , a nemusím komplikovane plánovat termín výpravy tak aby ladil aj kamarátom (to bol vždy najvačší problém). Ale priznávam že to v začiatkoch chcelo trpezlivost . Rozhodne na začiatok len niečo nenáročné , napr Klač magura , daléj úskostlivo dbat na to aby bolo pekné počasie a rozhodne nešetrit komplimentami napr: máš tempo skoro ako chlapi alebo ten trek image ti pristane . Takže hore zdar priatelia !

Ice-age

Radsej netestujem uz vystup na tatliakovu chatu po asvaltke asi hodina a pol slimacim tempom asi kazdych 5 minut som pocuvaj frflanie ako je to daleko ale pri ceste spet som ju dostal aspon na rohacky vodopad ale uz som sa prestal snazit tahat ju niekam von k lenivosti aj panicky stach z vysok

Columbia

je zaujimave kolko chlapov si pre test priatelky vybralo prave okolie rozsutcov...ja tiez,hihi a zatim je to ok!

Liuu

Tiež milujem hory a turistiku, a neviem si predstaviť život s niekým kto by so mnou nezdieľal radosť po úspešne zdolaných "kopčekoch".. našťastie som pred pár rokmi natrafila na niekoho, kto síce do hôr nikdy pred tým nechodil, ale po prvých "prechádzkach" sa do nich zamiloval..
Práve sme sa vrátili z "dovolenky" v Tirolsku, z Otztalských Álp, a ešte stále vo mne doznieva príjemný pocit zo zdolaných 3000-oviek, kde sa spokojne popásali ovce a kozy :))
Na V. Rozsutci som sa testovala sama, pred pár rokmi, s 25 kg batohom na chrbte.. a myslím že som ani veľmi nefrflala, lebo som nemala komu :)
Všetkým prajem veľa radosti z prejdených kopcov a prekonávania vlastnej pohodlnosti.

Bacaardi

bean - skusis merhorna? :-) hehehe.. diky za pochvalu...

Malamutka

Milujem hory-turistiku aj lezenie. Márne hľadám nejakého človeka, čo by som mnou poliezol niečo ľahšie v Tatrách.

Eva

Misou

Mňa bol na Veľkom Rozsutci "otestovať" po takmer 3O ročnom manželstve môj právoplatný manžel a spoluturista.Išli sme z Bieleho Potoka cez Dolné diery,Horné diery,Medzirozsutce,Veľký Rozsutec,Medziholie,Štefanovú,Podžiar,Nové diery, Dolné diery-Biely Potok Môžem povedať, že test dopadol dobre, výstup aj zostup som zvládla bez problémov, až nato že ma 5 dní boleli nohy v dôsledku svalovice.
Želám všetkým mladým aj starým len pozitívne výsledky obdobných testovacích túr a spoločný život bude fajn.

MisováU

Bean

Ty vole Bacaardi, celkom zlata holka ta tvoja gazdina! Zavidim, mne sa zatial ani jednu nepodarilo dostat do hor a uz vobec nie na testovacie trasy s takymto prevysenim. A momentalne zase nie je "co" testovat, tak asi predsa skusim toho Merhorna :-)

MIro

Pekny ,vtipny a zaroven poucny clanok :D Ked si najdem nejaku babu pojdem urcite testovat do Vratnej...MIro

Hiro

:) Ja teda raz za cas idem na turu, lebo clovek je zabudlivy tvor a zabuda preco to nema rad. No a potom dufam ze som sa zase na dlhy cas ponaucil, a zase ma nejaky kamarat uhovori aby som isiel a historia sa opakuje. Kedze ale fest rad fotim, tak asi ma zase niekde zlanaria. Skoda len ze na tie hory nie su nejake zdarma vleky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum