Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ochrana prírody je v slepej uličke

Eskimo

Veľmi zaujímavý rozhovor!
Pridal som ho aj do vybrali.sme.sk , tak zaň prípadne zahlasujte, nech si ho môže prečítať viac ľudí... toto by mal byť link vybrali.sme.sk/submit.php?url… (ak nefunguje, tak klikajte na link dole pod článkom)

Moonlight shadow

velmi dobry clanok...Vdaka. Cakam na reakcie bora a lubaO...zas sa nieco nove dozvieme :-)

Bacaardi

:-) no jo. a to nie osm ultra ochranar, nemam rad napriklad ked brania medvedov atd... ale toto som si vsimol, a skoro som spadol z noh.

Marian P77

Bacaardi: súhlasím s tým, že články v Trende sú tendečné, výrazne ekonomicky a politicky orientované. A to som aktuálne "businessman".

Lubo

Toto je velky profilovy rozhovor,
ktoreho priprava nie je z casoveho a organizacneho hladiska vobec jednoducha. Taketo rozhovory chceme robit castejsie, no viac ako jeden za mesiac je jednoducho mimo nase moznosti. Pana Jasika sme oslovili aj kvoli tomu, ze on nie je vnimany ako orchranarsky ultratalibanec. Verim, ze sa citatelom taketo rohovory budu pacit.

Marian P77

Ďakujem veľmi pekne za článok. Spústa nových informácií, a zamyslení nad otázkami, ktoré sa aj mne vynárajú v hlave.

Vlado 2

Veľmi zujímavá téma, avšak stala sa závažná chyba, ktorá celú predpokladanú diskusiu znehodnotí. Obe strany mali dostať priestor v rovnakom čase, potom by bola celá diskusia okolo celého racionálnejšia a podnetnejšia. Takto majú nahraté " na smeč " ochranárski " ultras " a skúsi s nimi niekto nesúhlasiť ...

Bacaardi

pokial budu ludia ktori su cisto za ekonomicky rozvoj SR a nic ine ich nezaujima (trend napriklad) pisat clanky ako: u nas sa neda rozvijat turisticky ruch, pretoze nemozeme stavt skiparky lebo mame vela Narodnych parkov, tak dovtedy to bude zle.

nehovoriac o tom, ze my si veselo tazime drevo v nasich krasnych lesoch hlava nehlava a vyvazame ho do FINSKA. finsko ma 100 nasobne viac lesov ako my, a drzi si ich pekne v bavlnke.
dalsia vec - ked vo fisnku stavaju dom, nezotnu strom. proste sa postavi budova tesne vedla stromu. u nas by sa zotlo dalsich 10 mstvorcovych, na parkovisko, na vyhlady z okien alebo len preto, aby 20 metrov od stavby neohrozoval svina strom chudacika dom... :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum