Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mala Fatra

Daulagiri

Bruma:
Áno Slovensko je prekrásne a galéria je na to aby sa to tu odprezentovalo, ale keď sem pridá niekto hoci peknú fotku, ale s krivým horizontom tak si každý všimne tú nedokonalosť a potom tá krása ide značne značne do úzadia. Proste na krivé foto sa dosť zle pozerá. Dorovnať to nie je až také ťažké.
Inak blahola už sa na ten pondelok teším :-)

Adushka

Laco, mi hovor, som teraz upravovala tu Ciernu horu a v mnohych som musela dorovnavat horizont :) primorske sa nastastie dorovnavaju do pohody :)

Jana T.

...zachytená časť MF je prekrásna...cesta=kaňon, blato za Źobrákom, Stoh=strecha,prekrásny hrebeň, chata pod Chlebom, Mojžišove pramene,...a nááádherný Šútovský vodopád skoro potme...vďaka za spomienku...!

Bruma

Pytam sa, je tu podstatne aby to bolo presne rovno, alebo sa tu moze tolerovat malililinkate zakrivenie? Myslim si osobne, ze Galeria je o tom, aby sa tu dalo posielat zachytene foto z roznych kutov Slovenska ake je prekrasne. :-)

Blahola

Bruma, krivo to mávam aj ja. Už som to tu raz písal, že niekedy fotím ako keby som mal jednu nohu kratšiu. Ale narovnať sa to dá, ako píše adushka.

Adushka

Vsak v nejakom softiku nie je problem dorovnat, nie? :)

Bruma

Krivééé?, mne to neva, mne islo o ten zaber Ale ak mi prinesies digitalnu olovnicu s digitalnym uhlomerom, tak bude uz rovno :-) :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Lino k fotke: Hájska skala Išiel som s opačnej strany, tam to nie je také strmé, ale je to dlhšie. Kus tam ideš pekným chodníkom po hrebeni. K ihrisku som zbehol dole. Nestretol som ani n …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok