Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Batohy v tescu

Diskusná téma Batohy v tescu

Videl som v TESCU batoh, tusim 70+15 litrovy, Vyzera byt dobry, kvalitny a velmi lacny =1600 Sk. Mate niekto skusenosti s batohmi pod znackou TESCO?

Vrana

vybrala si: millet.fr/…/prolight-27-p-895…

Vraj vacsi je jej zbytocny ;-)

Inak TS Patagoniu mam aj ja, cca 5 rokov. Mal som ho vsak zatial len na par akciach, dokazem sa zbalit do mensich objemov. Takze mne vydrzi snad do dochodku.

Peter61

Vrana, moja stara TS Patagonia 80 uz ma sice zopar zaplat, ale tiez necakam, ze ju v najblisom case znicim. Samozrejme ze premaka od nova, predsa nema podlepene svy (raincover a basta )a ak by aj mala, pri mojom beznom pouzivani by nevydrzalo. Inac so si kupil manzelke ?
Martin_š., ten batoh od TS si naozaj vobec nereklamoval ?
Inac ked tak kukam na tuto diskusiu, tak neviem, ci matusovi 118 to daco pomoze, ale tak ci tak, nenapisal, naco to vlastne chce a ci to ma byt Tesco 45 l. Kto by aj chodil do hory v takom dazdi.

Bossinko

No myslim si,ze to sa da cakat,ze Ti ten Deuter premokol,...myslim si,ze plastenka by to vyriesila,impregnacia je strasne draha vecicka,ktora ma urcite o dost nizsiu ucinnost a treba to ju stale obnovovat..moj nazor

Ada D.

Deuter Guide 35 bola aj moja srdcovka, do ktorej som investovala celkom slušné peniaze...po asi treťom výbehu a "výstupe na Téryho chatu" za dažďa mi premokol tak, že som mohla meniť čas dokladov zabalených v "nepremokavom" púzdre.takže si k nemu treba dokúpiť ešte niečo ako impregnátor a nešetriť s ním..vzhľadom na to, že mám aj Tibet extreme od Treklandu, môžem povedať, že premoknú zhruba rovnako, akurát Deuter má rozhodne lepšie riešený chrbát na dlhé prechody..ale to tiež závisí od toho, ako komu sadne.

Karco

mam treksport tibet 50 asi uz 5 rokov a nic zle nemozem povedat. aj v tescu som davno videl normal batoh no kto sa viac vyzna a chce daco ozaj dobre nebude predsa chodit po tesc a hyper kupovat batoh na skialp :)

Andomakac

tak 70tku v tescu by som nekupoval, mozno nieco mensia ale ja aj pri mojich znackovych batohoch mam niekedy pocit ze tie popruhy to nemozu prezit, ale zatial drzia xixix

pred dvoma rokmi som kupoval Tresport tibet xt 45, predavajuci mi tvrdil ze ich siju niekde na slovensku,takze boli made in slovakia. Moja skusenost snim, po 4tej ture sa mi trhalo presitie cordury a to ani raz nebol poriadne naplneni, reklamaciu mi zobrali v poho, lenze trekaci to zevraj len presili a predavajuci mi dal radsej novy ze on si to s treksportom vydebatuje, vravel ze to vyzeralo hrozne.

Moja rada, ak to budes moc vyuzivat a zatazovat tak radsej posetri a kup nejekeho deutera, milleta or .... ono sa ti to vrati (ked idem s tresportom tak skoro vzdy ma bolia trapezy a chrbat, ak berem deutera tak to ju luxus....)

Kaspy

jaaaj no...tak Deutera Guide 45+ si isto raz kupim,cista srdcovka moja,no len musim trosku vyrast(ci zbohatnut?)

Vrana

Ten neznicitelny Tibet Ex. je samozrejme od Treksportu

Vrana

Keby som si siel kupovat batoh na VHT, skialp, horolezectvo tak beriem Deuter Guide 45+. Najprv vsak musim znicit asi 10 r. stary Tibet Extreme 40, ktory som svoho casu drzo zobral manzelke ;-)

Volil by som medzi znackami Deuter, Millet. Dost vymakane su Mamuty, ale tam je cena niekde inde ...

Kaspy

hlavne nepis naco ten batoh chces...az potom ti mozu ludia radit...

Martin_š

Ak chces dobry batoh kvalitu ako Deuter tak Tatonka,Millet ,mam aj jeden aj druhy skvele veci a mam s nimi pochodene vela a nemal som ziadny problem.Mam jeden tiez od treksportu a tu handru by som nikdy uz nekupil,,tam lezi v skrini a nemam ho odvahu ani predat cez inzerat,kupil som ho v Ziline a az doma v Ba som po podrobnom prezerani zistil ze nit nie je presita latkou na useku 15cm,Taky smejd som nevidel uz davno.Co vieem iste ,ze Millet nesije svoje veci v Cine hlavne v Madarsku ale i Tunis,Co si drzi svoju stalu uroven ale za to platis,Radsej jednu kvalitnu vec na dlho ako jeden podradny vyrobok viac krat do roka.

Svacko

priatelka ma z tesca jednu 45ku zn lamberto za 1ooo,-, presiel cesty na ukrajine, norsku, spanielsku a samozrejme slovenske hory, a zatial drzi bez ziadnych problemov :) tym vsak nechcem povedat,ze ja by som si take nieco kupil- cez vikend som siel popri vyklade treklandu v BA,a videl tam treksport tibet extrem myslim ze nejaku 45 ci 50ku za cca 1600,- a hoci je TS tiez made in china, urcite je kvalitnejsi ako no name z tesca,a siel by som radsej do niecoho, na co sa mozes aspon akotak spolahnut ;)
s.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum