Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako písať článok na HIKING.SK

Jojoš

Suhlasim s Petrom,kedze clanky nemusia byt uverejnene alebo napisane hned po ture,tiez by som privital aspon orientacny datum kedy akcia prebehla.

Sona

Takze opravene. Robime to vzdy po upozorneni, takze ak si nieco vsimnes, smelo napis mne alebo Tomasovi alebo na redakcia (zavinac) hiking.sk alebo do diskusie. Dakujeme.

MisoM

Peter61, presne ako pises treba upozornit v diskusii, pripadne priamo napisat na email, keby sa diskusia prehliadla a niekto v redakcii to urcite opravi.

Nebolo by celkom dobre asi keby kazdy mohol prepisovat aj clanok, to by v tom bol chaos. Je ine si len upravit fakty pri vlastnej foto.

Peter61

Sona, ak uz vam pri korekturach daco ujde ( vid priklad), stalo by to za robotu nasledne opravit napr. po upozorneni v Diskusii ?

Sona

Peter, v texte clanku opravujeme veci my, na zaklade podnetov v diskusii. Nas redakcny system neumoznuje autorom editaciu podobne, ako v galerii, je uplne odlisny.

Peter61

Kvôli plánovaniu , podmienkam, počasiu, by som privítal v článkoch dátum túry – aspoň mesiac a rok . Takisto : ak autor urobí chybu v článku alebo vo Faktoch, “opraví“ to v Diskusii. Ibaže nie každý má čas čítať celú a dakedy aj dosť OT diskusiu. Dalo by sa to opravovať priamo v texte článku ?
Napríklad "voda na Popradskom pl." hiking.sk/…/horuci_den_v_tatr…

Paso24paso

Zdravim, stale sa mi nedari v poslednej dobe vlozit ziadne fotky do galerie a pritom splnuju vsetky podmienky. Neviem kde je teda chyba

FunTTomas

MarekParajka: fotoreportáž dorazila do redakčného systému.

Lubo

Rychlost zavisi od pripojenia. Ked to vsak ide prilis dlho, je lepsie to zopakovat. 800x600px je pre upload vhona velkost a pri celkovej velkosti 2MB by nemal byt ziaden problem.

MarekParajka

ahojte.. rad by som prispel do EXTRA aj s fotkami (2Mb 800x600pix) o lesolame v Terchovej,ale nechapem preco sa mi uploaduju uz vyse jednej hodiny? alebo potrebujem diskutovat uverejnenie predtym?

Lubo

Karol,
dakujeme ti za tvoj pohlad na vec. Presne ako pises, kolko ludi tolko chuti - na vsetko. Prave preto mame opat citatelsky prieskum, kde zistujeme, ako su nasi citatelia spokojni s fungovanim Hikingu. Bude preto super, ak svoj pohlad na vec vyjadris v dotazniku. Ten budeme kvantitativne aj kvalitativne opat spracovavat a na zaklade vysledkov budeme upravovat smerovanie aj redakcnej politiky. Je to jediny mozny sposob, ako mnozstvo nazorov aspon ako-tak objektivizovat. Preto aj robime tento prieskum kazdy rok.
Link: hiking.sk/dev/poll/index.php

KarolM

Hiking zavádza cyklosekciu, čo je fajn a posúva ho ďalej. Dve pripomienky k návodu: časy a iné údaje nechať a (najmä!) neobmedzovať uverejňovanie viacerých článkov na tú istú tému! Lebo koľko ľudí, toľko pohľadov, podnetov a rôznych informáciíí (pokiaľ nie je cieľom robiť z hiking.sk suchopárneho sprievodcu či encyklopédiu..)

Sona

Ahoj Riso, pozrela som si opatovne nasu mailovu komunikaciu a o tom, ze nemas pisat svoje osobne pocity, tam nebolo nic. Odporucala som Ti len sa zamerat v clanku predovsetkym na turu - vynechat opis cesty tam a odtial atd. Tiez som Ti pisala, ze tura samotna je popisana fajn, aj vase skusenosti so sneznicami.
Plus bolo treba doplnit nejake fotky z tury. Kedze hiking funguje skor ako sprievodca a nie ako blog, isto uznas, ze cesta vlakom ci autom a zazitky pocas nej mohli byt akokolvek skvele, avsak ostatnych, ktori vas nepoznaju osobne, by asi az tak nezaujimali. Podstatna je predovsetkym tura a zazitky z nej. Ako som Ti pisala aj do mailu, bola to zaujimava tura z oblasti, ktoru na snezniciach nemame, a po uprave ju radi uverejnime - to stale plati.

Fotofusher

Risko, fotíš dobre. Ak tak aj píšeš, zaves si to na svoj web, a nemusiš sa báť o čitateľov.Osobne si to rád prečítam, HIKING.sk je dosť konzervatívne medium, ale práve v tom je jeho sila a čaro.Teším sa na Tvoj článok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum