Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako písať článok na HIKING.SK

Jjano

Lemra Lubo mi avizoval, že bude robiť nejaký off-line systém, t.j. že si človek všetko pripraví v kľude v počítači a potom uploadne na server na jeden krát. Dobre som to pochopil, Lubo?

Tono

No zatial sa treba asi plne sustredit. Asi ako ked ja zadavam data (strany casakov) do tlaciarni. Tam jedna chyba a moc nedozierne nasledky :(
Ale aby som bol aj ja uprimny, ked davam clanok do systemu na Hiking-u, najradsej som sam doma a mam max. klud, aby som sa nepomylil.
Ako pises, mohlo by to byt po novom zaujimave.
Musime na "lemru" Luba pritlacit :) :) :)

Adushka

Tono, akoze hej, pripustam aj vlastnu chybu, ale az na 25tej fotke, co som nejako prehliadla a vadi mi, ze aspon tych 24 uz neostane ulozenych, ale ze vsetko musim davat nanovo.. a teda aby som nekrivdila, par clankov som nahodila bez problemov, ale Lubo ukazoval uz davnejsie ovela viac user friendly system, ktory sa stale nejako neobjavil.. pri tom kde by som asi tak nehromzila :)

Tono

Inak ja si pri pisani clanku vopred pripravim aj texty k fotka, fakty proste vsetko. Potom len jabko (CTRL) + c a jabko (CTRL) - v, len vkladam udaje do kolonok. Zatial mi to funguje spolahlivo.

Tono

Aduska, ja som zatial takyto problem nemal. Zblne mi len vtedy, ked ho "zblbnem"sam.
Nalepsie sa mi clanky nahravuju z platformi MAC a z prehliadaca Safari. Bezkonkurencne!

Adushka

Neznaaaasam ten uploadovaci system!!!! este sa mi asi ani raz nestalo, aby sa mi upload fotiek do clanku podaril na prvy raz.. vzdy nieco vyskoci a mozem to nahadzovat nanovo.. a pri 33 fotkach uz fakt stracam trpezlivost.. Lubo, kedy pls bude novy uplodovaci system?

Denis

Na pravej strane v zelenom políčku je "môj hiking.sk" Možnosti/Funkcie. Tak tam je ten vstup, predtým som to nevidel, hladal som na nesprávnom mieste.

FunTTomas

denis: treba mať konto na hikingu (byť prihlásený) a následne článok vložíš cez hiking.sk/?user=article_add, čo je systém, ktorý po krokoch umožní vložiť fotografie a potom text k článku.

Denis

Neviem čo je autorské rozhranie. Ak som správne pochopil, tak ak chcem niečo napísať, povedzme článok o putovaní v horách, tak to mám poslať k vám mailom, vy to upravíte a uverejníte?

Bežkár

príspevok zmazaný články sa pridávajú cez autorské rozhranie, nie do diskusného fóra, v prípade problémov prosíme kontaktovať nás na redakcia(zavinac)hiking(bodka)sk

Lubo

Pre Galeriu o tom uvazujeme, pre clanky nie :-)

Marekk

Ahojte, otazka asi na Luba ... nedali by sa namiesto preklikavania mysou cez galeriu pri clanku ale aj vo fotogalerii pouzit klavesy - sipky? Dakujem

Pitr

Nemusí byť konkrétny dátum ale aspoň konkrétny mesiac. Niekedy to pomôže.

Bacaardi

kazdopadne ak by tam ta moznost bola, navrhujem aby bolo na autorovi uverejnenie datumu. nie je totiz vzdy ziadane, aby bol konkretny datum uvedeny.

Sona

Zamyslime sa nad touto moznostou, resp. nad jej technickou realizaciou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum