Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako písať článok na HIKING.SK

Risototh

Myslim si, ze moj clanok obsahoval aj faktograficku cast, ale dostal som ho spat s tym, ze je pridlhy a ze mam sa obmedzit iba na fakty. Proste som mal obmedzit moje osobne pociti a zazitky z novej zabavky v podobe sneznic a to sa mi nepacilo. Samozrejme, web nie je moj a preto som musel bud akceptovat volu prevadzkovatela, alebo to nechat tak. A tym to pre mna bohu zial skoncilo.

Lubo

Tato debata bola na Hikingu uz viac krat, skusim to zhrnut jednoducho:

1) Kolko ludi tolko chuti :-)
Niekto ma rad rozimanie nad filozofiou bytia, niekto ma rad prihody ludi v horach, niekto zas ciste fakty o destinaciach. Som presvedceny, ze na Hikingu sa nachadza z kazdeho rozku trosku. Kazdy autor ma osobitny styl a preto si citatel moze vyberat ... aj z tohto dovodu tu vychadza kazdy prac.den novy clanok. Nie kazdy ma cas citat vsetko, precita si vsak clanky od svojich oblubenych autorov a idealne ich aj povzbudi prispevkom do fora.

2) Kazdy sa moze pridat do autorskeho kolektivu
Ak ma niekto pocit, ze tu chyba konkretna tema alebo styl, je vitany. Samozrejme, ma to svoje mantinely, priestor medzi nimi je vsak podla mojho nazoru velmi siroky

A na zaver, pravdu ma Axel v tom, ze tento navod hovori o minime, ktore kazdy clanok musi obsahovat, pretoze v opacnom pripade to dany autor dostane na dopracovanie.

JarinoM

A pánečku,Axel,krásna veta.Škoda,že viem len po slovensky. Mea culpa...

Axel
Riso - na toto ti mozem povedat len jedine: tesime sa na tvoj clanok.
Ak nesklznes do filozofickej sebamluvy o konkluzii autoreflexnej nadrozmernosti empirickeho ironizmu, tak ti verim clanok radi uverejnia.

PS: ten navod je najme o tom, co by clanok mal obsahovat (nejake tie fakty sa vzdy zidu), no nikde nie je napisane, ze toho tam nemoze byt viac...

Risototh

na tomto webe sa mi v poslednej dobe nepaci jedna vec a teraz som pochopil, preco to tak je. tyka sa to strasnej neosobnosti jednotlivych clankov. cely tento navod v jednom kuse omiela faktograficku stranku clankov. podla mna, turistika nie je ani tak o faktoch ale hlavne o zazitkoch. fakty sa predsa daju vycitat aj z inych zdrojov, napriklad z map a popisov TZT.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum