Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Habatka

Vladimir všetkým ktorí to absolvovali patrí môj obdiv,úprimne,ale svoj názor nezmením a že som niekoho urazil je to jeho osobný problém,dúfam že ešte môžem mať svoj názor na tomto webe.

Frenzyturkey

Nazdar Juraj. ..jeden z tých dvoch chalanov, co isli s tebou som bol ja:) ten co viac nadaval. niekedy v duchu a niekedy aj nie. Este raz sa chcem podakovat, za nas oboch, ze si sa nas ujal pred tou Bukovou, a ze sme to s tebou (presnejsie s vami oboma- aj s Lacom)mohli prejst. Lebo sme tak skonstatovali, ze by nebolo realne to prejst prvykrat po tme. Aj ten caj v termoske co si vlacil bol vyborny:))Prvy den som bol presvedceny, ze roztrham diplom, zahodim boty niekam daleko a v zivote tam nepojdem, ale ako som sa znovu naucil chodit, zmenil sa mi pohlad:) tak mozno sa o rok niekde stretneme zas..
este raz dik a dufam ze auto uz vyvetrane
Mato

Astro

Moja prva stovka. 3 tyzdne predtym v ramci treningu Podjavorinska 50ka pomerne v pohode s casom 9,5 hodiny. Hovorim si TT100 nebude hracka ale po Bukovu musim dat.
Peklo nebolo Vapenna kde som myslel ze umrem peklo boli tie mokre a velke sutre z vapennej na mesacnu luku. Na pluzgierove nohy to bolo ako klince. nakoniec som zosiel do Plaveckeho Mikulasa niekde za Mon Repos ci ako sa to volalo sil bolo dost kedze som vladal utekat po asfalkte k odvozu ale tie pluzgiere ... vacej potrenujem a o rok sa postavim na start zas sak kde sa mozem tak krasne rozbit za 1 Euro :-)

Jurajsk

Čau Vlado! Tuším som Ti narobil problémy:) Ale aspoň sa budeš baliť sám o rok . Ja som si na Bukovej musel zobrať nasilu tú termosku s čajom, aj keď som vedel , že čaj piť nebudem. A nebola veru ľahká, trepal som sa s ňou až na D. Vodu. Tam mi ho našťastie chlapci vypili.:)

Vlado Opát

Kámo,ten chlapík s veľkým ruksakom som ja. Vodováha ani šublera v ňom nebola ale prúser mám aj tak.Moja stíhačka čítala tvoj článok so mnou a ja hňup som sa priznal.Asi naozaj musím navštíviť psychiatra lebo ideme na stovku o rok zasa.Pozitívum-bolo mi povedané že určite sa budem baliť sám!Ahoj Vlado

Vladimir

Habatka gratulujem 4 tisicovkám aj k tvojmu apetítu ani ja to nepovažujem za turistiku,ale ako píše Juraj v článku to vyhecovanie tela a tých zroneních ludí vrátane mna to stojí za to tam íst a pre mna tá 100 je viac ako 4 tisícovka lebo na nu určite nemám zdar všetkým turistom aj hladním 4 tisickárom len nám tu tie MK nechaj a radčej si daj niečo strávitelnejšie:)))

Vladvlad

habatka: "honba za pečiatkami" ? divný názor, keby nedávali pečiatky, tak by tam asi nikto nešiel však? :))))
"Bratislavský Kamzík" si dávaš na "svačinku" - tak dobrú chuť :))))
to je fajn, že to za "turistyku" nepovažuješ
k tým, čo to prešli (aj keď nie celé) aj napriek zlému počasiu : rešpekt!

Habatka

To Viol:pochádzam z horskej oblasti,za sebou mám celé Slovensko a pár 4 tisícoviek,takže ten Váš Bratislavský Kamzík si dávam na svačinku a nestále trvám na svojom že to za turistyku nepovažujem.Pečiatky a slepecká palica .Ale obdivujem Vás,úprimne,proti gustu žiadny dišputát.

Vladimir

ok, budem pozdravovat a pevne verím že o rok to zvládnem až do Brezovej už mám kolenačku tak sa na nu spolahnem,tak sa maj a teším sa na dalšie tvoje články s túr :-)))

Jurajsk

To: vladimir
Čau Vlado, tak my sme sa stretli v tej obore co? Ved aj Bukova je pekny vykon. Jasne, na rok sa stretneme spolu a pozdravuj partaka.

Jurajsk

To Ladislav Szibilla: čau Laco! Tak ako si dorazil domov po tej stovke ? Išiel Ti vlak ? Nemáš za čo ďakovať, ja ďakujem za tú kávu a kofolu na D. Vode. Neviem, či by som vládal ísť k výčapnému pultu! Ale hlavne, že bola sranda nie ? Za rok ideme znovu nie ? Nechaj kontakt na e- mail:))) Ďuro

Viol

to Habatka: ja len podotykam, ze trnavska stovka ma s turistikou viac spolocneho nez prechadzka po kamziku :-D
veru, bolo fajne, a ked si clovek udrzi dobru naladu pocas celej trasy, tak si stovku vychutna ako taky fajny dezertik :-D

Meky

Juraj výborný článok a gratulujem k zdolaniu 1OOvky.

Ladislav Szibilla

Zdravím všetkých turistov! Iste "viac hláv-viac názorov"...Takáto akcia nie je o obdivovaní krás prírody (a ak aj áno, tak len telegraficky). Po počiatočnom nadšení a radosti, prídu niekde po 65-tom kilometri už aj prvé príznaky únavy ( niekedy aj otlaky). Vtedy začína to prečo sem chodím ja. Poraziť toho "slabšieho Laca", prekonať tú únavu, či boleť celého človeka. Odolať nutkaniu, že už mám dosť, že stačilo...Kto neprejde cieľovou páskou s uvedomením, že nie som "salonka" a niečo som schopný dokázať, prekonať, ten nepochopí prečo sem chodíme. Všetkým prajem príjemné prežitie leta - aj tým "normálnejším"! P.S. Ďuri ďakujem za tú nočnú časť, keď si nás s prehľadom viedol do cieľa, máš to u mňa! Laco z PD.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum