Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Totes Gebirge - prechod Mŕtvych hôr

Diskusná téma K článku: Totes Gebirge - prechod Mŕtvych hôr

Po počasím pokazenej júnovej expedícii do Ötztalskych Álp prišiel v septembri čas na nápravu. Za cieľ sme si vybrali bližšiu a už vyskúšanú lokalitu, tajomné Mŕtve hory (Totes Gebirge). Pred dvomi rokmi sa nám podarilo vystúpiť na dve najvyššie hory, Grosser Priel a Spitzmauer, tentoraz sme si teraz dali ambicióznejší cieľ – prejsť aspoň časť tejto rozľahlej a podľa názvu mysterióznej planiny.

Sona

Ja by som si chcela zase prejst tie ferraty...ale aj takyto prechod by sa mi pacil.

Choze

ja sa tam chcem tiez este vratit, ta pustatina ma hrozne fascinuje

DanielaM

Adushka, urcite stihnes oboje, mozno aj clnom cez Tauplizsee a Krammersee k pramenu rieky Traun, tam sa da uz iba o vode ... :-)

Adushka

Danka, veruze viem, pri Grundlsee sme boli ubytovani pocas jednej lyzovacky a uz vtedy som slintala, ze sa tam musim vratit.. akurat mam dilemu - ci na peso, alebo tie bicykle, po tvojom bikovom clanku :)

DanielaM

Z Badaussee k Grundlsee a Tauplitzsee je to pekne aj na biku, ked svieti slniecko a mas nad sebou tie majestatne stity, proste nadhera ... :-)

Adushka

Tu hiking.sk nalepku sme tam nalepili my koncom juna tohto roku, ked sme tiez davali Totes Gebirge s Rokosportom.. inak zostup do Hinterstoderu bol aj pre nas totalne znicujuci, schadzali sme rovno z vrcholu G. Prielu, takze peknych 2000m dole, na konci sa vsetci uz len vliekli :) ale krasne to tam je, chcem sa do Totes Gebirge este vratit, ale prave viac do oblasti Grundlsee, alebo Tauplitzu..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum