Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Palo TT

Ja ju tam mam poslat? :)
To mi jasne, ze je to vec Shocartu. Len ma to napadlo, ked ste spominali, ze ste riesili to tienovanie kopcov.
Shocart sa chvali, ze ma vsetko v digitali, takze teoreticky je mozne vsetko.
Je to samozrejme vec dohody Vas a Shocartu.
Mozno, ze sa vrtevnice 10m vacsine pouzivatelom pacia.

Lubo

Nakolko Hiking nie je tvorcom mapoveho podkladu, neviem sa k danej otazke zodpovedne vyjadrit. Tuto otazku by bolo vhodnejsie poslat do vydavatelstva SHOCart (www.shocart.cz).

Palo TT

Ja si stale nemozem zvyknut na Shocartacke 10m vrstevnice. V hornatejsich oblastiach Slovenska je dost nahusto. Neuvazovali ste nad vyraznejsimi 20m vrstevnicami?

Lubo

Vdaka za report. Prave to kukam a je to orezane. Zle som asi nastavil hranice mapy. Zajtra sa k tomu verim dostanem aby som to opravil.

Tono

Lubo, stale sa nenacita ta cast mapy, kde je oblast Babej hory a najsevernejsieho miesta SR.

Lubo

Pod diskusii s SHOCartom som sa rozhodol, ze bez tienu to bude lepsie. Viem, ze je to otazka vkusu a mozno aj zvyku, no pri nahladoch ktore som vtedy mal k dispozicii sa mi zdalo, ze tien pri tomto rozliseni viac skodi ako pomaha...

Rrr26

nejak mi tam chyba tienovanie kopcov

Hasty

Myslim, ze by si mapovy server zasluzil vlastne tlacidlo v menu, nie len sa skryvat pod sluzbami.
Inak pochvala, krasna to vec hoc dost pomala, najme v tychto chvilach ked to vsetci skusaju :).

PeterS

Verejne a bezplatne dostupný mapový server na báze mapy 1:50000 je nielen slovenským unikátom. Osobne by som uvítal vyššiu rýchlosť načítavania a v mapovom podklade tiež zakreslenie tur. chodníkov v prihraničnom území susedných krajín. Inak bez chyby!

Lubo

Najpodrobnejsia mapa je SHOCart 1:50.000 pri tusim 240dpi. Mierka pribudne hned ako ju zvladnem nejako inteligentne vymysliet :-).

Stefan Pavlik

Este raz.

Teraz ma napadlo ze davat tam mierku v tvare 1:100 000 je blbost (to predsa zalezi od nastavenia obrazovky). V tom pripade by som privital mierku ako maju napr maps.google.com vlavo dole.
Vydra

Stefan Pavlik

Ahoj
Velmi pekna stranka.
Len mi tam chyba udaj o aktualnej mierke mapy. Skusene oko sice tusi ze najpodrobnejsie je to asi 1:100 000 ale aj tak.
Este raz diky za stranku.
Vydra

Lubo

Vo svojej reakcii som zabudol podotknut len to, ze nam posielajte iba take navrhy na zmeny trasy, kde ide o ocividne zle trasovanie ... nie, ze znacka nesedi so SHOCart lesnou cestou, chyba totiz nemusi byt u nas, ako vravi Miso.

Misob

K (ne-)presnosti priebehov turistickych znaciek: povodne som ich do Hikeplannera kreslil na podkladoch 1:25 000, najnovsie na podklade ortofoto 1:10 000 (ale je to strasne zdlhave).
Treba si vsak uvedomit, ze cesticky, ktore su zakreslene v podkladoch od SHOCartu nemusia vzdy zodpovedat skutocnosti... takze to nebudem opravovat podla nich. Najviac sa da spolahnut, ak niekto posle vystup trasy vo formate PLT z GPS pristroja - to dokazem naimportovat a podla toho upravit priebeh.

Tulenique

Very well done. Sklanam sa v pase a skladam klobuk. (-;
Testoval som to nahodou uz okolo 0.20am.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum